Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1596 02:06:43
EUR 46.0280 02:06:43
USD 39.6662 02:06:43
ALTIN ONS $3353.3500 02:06:43

Konu: Gümüş Ons Çoklu Formasyon Oluşumları

Merhaba arkadaşlar. Gümüş ons grafik üzerinde burada fazla detaylandırmadan bir fikir olması amacıyla çalıştığım üzere çoklu formasyon oluşumları gözlenmektedir. Hepsini birlikte verdim biraz karışık gelebilir kusura bakmayın.

Çanak formasyonu oluşumları tamamlanırsa 2'li Tepe formasyonu da oluşmuş oluyor ya da farketmez tam tersi durumda da yani 2'li tepe oluşumunda da çanak tamamlanmış oluyor. 2. tepe için 29 dolar lar seviyesi kritik.

Diğer yandan iç içe 2 çanak görünmekte. Lakin bu çanaklar fincan kulp şekline de evrilebilir, sonuç olarak o da bir çanak formudur yani fark eder denemez sadece yol biraz uzar...

Lakin benim daha altta farkkettiğim ve belirttiğim bir OBO formasyon oluşumu. Gerçi hedefleri ve rakamları belirtmeden sadece formal olarak simüle ettim bu formasyonları. Hepsi oluşabilecek nitelikte senaryolar olup kendi adıma OBO oluşumuna daha çok ihtimal verdim il etapta, nedenini bilmiyorum bilinç altım öyle diyor sanırım.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil istişare ve bilgi paylaşımı olarak üzerinde çalışıp paylaştım. Bu formasyonların oluşumu bir kesinlik ya da garanti içermez, bu yönde de uyarımı yapayım. Kaldı ki ben ekrana fazla inanmayan biriyim.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

2 hafta oldu bunu atalı. Umarım OBO oluşmaz inşallah. ytd

Bir diğer durumda önce yarasa tamamlanmış oluyor yön yukarı beklenebilir hedefi itiribariyle, ama OBO'ya evrilmesin yeter. 25 25.30 26 seviyelerinden dönüşlerde OBO oluşması izlenebilir. ytd

Şimdi bunlar kesin değil hemen kızıp cephe de almayın sadece olasılıkları bilmekte ve temkinli olmakta fayda vardır diye yazmak istedim. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu geçen hafta attığım sanki ilerliyor gibi... ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu olasılıklar var diye uyarıyorum hazırlıyorum ama pek kimse tınlamadı nedense.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tüm ihtimalleri bu grafikte görebilirsiniz kabaca... ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sevgili dostlar bir fikir vermesi açısından bu grafiği incelemenizi öneririm.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eğer obo oluşumu var ise 26 dolarlar civarından bir düşüş gözlemlenebilir. Nokta atışı bir rakam söylemek doğru olmaz. Biraz altı biraz üstü diye nitelendirilebilir. Mesela 27 dolara doğru olma ihtimali kanımca daha yüksek. Ama bu formasyon gerçekleşir hedefe gider demek değildir. Sonuçta her zaman tutmaz formasyonlar garanti olmaz yani... ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu arada formasyonların hedeflerini belirtmedim onu da söyleyim. Lakin obo ya da 2 li tepe elinde olanlar için kötü bir durum olabilir, çanak ya da fincan oluşumları ise iyi yönde olur elinde gümüş olanlar için... ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Bist1002
  • Zeka Geliştirir
    Sözce indir, kelimelere hükmet!
    Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
    • Ücretsiz kelime oyunu
    • Rakibin gölgesini canlı takip
    • Kelime puanlarını anında hesaplama
    • Diğer oyuncularla iletişim
    • Kalan taşları görme
    • Kelimelerin anlamlarını görme
    • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
    • Rastgele rakip bulma
    • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
    Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum