Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Değerli görüşlerin için tşkr hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Beliz hanım waweste 5.03 ten sonraki seviye neresidir
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savranoğlu_ ()Allah razı olsun üstadım, hayırlı huzurlu mutlu günler
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()Teşekkür ederim hocam.
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim, (*)'in hayırlı ve uğurlu olsun sana getirmesi dileğiyle, bol kazançlar iyi çalışmalar..
Bufalo3461 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()XLM Günlük kapanış seviyesi olarak 0.07920$'in altında kapanışlar yapmaması önemli şayet bu seviyenin altında 50 günlük MA seviyeside olan 0.07814$ seviyesi önemli bu seviyenin Altinda günlük kapanışlar işin seyrini aşağı yönlü uzatması olacaktır.. Haftalık kapanış olarak 0.080$ seviyesinde kapatmış olabilir ama hala riskli 0.08790$ gibi bir seviyenin üstünde haftalık kapanışlar olumlu ve yukarı yönlü gidişatı tetikleyecektir..
ATOM/USDT haftalık kapanışlarda 5.28$ gibi bir seviyede kapattığı zaman pozitif duruma geçecek olmasıdır.. Günlükte şuan gayet pozitif ve 4.81$'in üstünde kaldığı sürece olumlu 5.136$-5.308$-5.453$ gibi önemli dirençler mevcut 5.136$'in geçilmesiyle birlikte üstseviyelere doğru adım adım gidecek olduğudur.. 4.81$'in altında kapanışlar yap. adigi sürece ise sıkıntı yok.. Şuan 4 saatlik görünümde bollinger üstbandina takılmış görünüyor 5.10$ geçerse 5.136$ ilk hedef sonrasında ise 5.25$ seviyesine doğru kısa vade hedef hedefidir..
Savranoğlu_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bufalo3461 ()Hocam gunaydin hayirli sabahlar. Iyi çalışmalar.
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Zaman ayirip incelediginiz icin tesekkur ederim hocam.. hepimiz icin guzel bir gun olsun ins:)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()4.80$ kırılırsa önemli bir seviye ve bu seviyenin kırılmasıyla birlikte bittrex borsasinin verilerine göre ilk hedef 5.03$ ve ardından adım adım 2017 seviyelerinin de test ettiği bölgelere doğru gidecek olmasıdır..
1BeğenmedimŞikayet
Savranoğlu_ ()Üstad ben xlm ve atom aldım bekletmeyi düşünüyorum, yorumunuz ne olur
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın Beliz hanim 4 gün once WAVES grafiği ve yorumu paylaşmıştım o zaman pozitif olduğunu belirtmiştim geçmiş yorumlarından ve grafik bölümünden inceleyebilirsiniz.. Hedefler gelmiş durumda..
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Gunaydin hocam, emeginize saglik.. arim iyisinizdir, her sey yolundadir.. musait oldugunuzda waves yorum alabilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()Teşekkürler hocam, emeğine sağlık
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()DASH/USDT 70$'in üstünde kaldığı sürece pozitif görünüme sahiptir burası aynı zamanda 50 günlük ve 20 günlük MA'ya en yakın bölgedir.. Bu seviyenin üstünde kaldigi sürece 75.23$-7535$ gibi günlük görünümde en önemli dirençlerin mevcut olduğudur.. Haftayı 75$ gibi pozitif bir bölgede kapatmış.. Haftalık görünümde 76.31$-76.52$ gibi önemli dirençlerin de mevcut olduğu bu seviyelerin üstünde haftalık kapanışlar gerçekleştirmesi üstseviyelerin kapısı açılması olacaktır ve ilk hedef hedefi 95$ ve ardından ve Ağustos'ta test ettiği 104.80$'dir.. Günlük görünümde 70.06$-69.57$ seviyesinin altında kapanışlar yapmaması önemli günlük kapanışlar yaparsa şayet, riskler 4 Kasım'da test ettiği 62.21$ seviyesine kadar uzayabilir.. 4 saatlik görünümde 76.43$ seviyesine tutunuyor Altbölgede ise 72.65$-70$ en önemli destek seviyeleridir.. 80$'in kırılması halinde adım Eylül'de test ettiği adım 90.72$ ve yukarıda belirttiğim gibi 95$ ilk hedef hedefidir..
Yahoo1610 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yahoo1610 ()@CoDeX© hocam DASH içinde bir yorum yapabilir misiniz acaba?