Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0443 12:03:14
EUR 36.1206 12:03:14
USD 34.5628 12:03:14
ALTIN ONS $2696.0250 12:03:14

Konu: BTC Grafik 16.11.2020

Günaydın değerli dostlar, cümleten çalışan dostlara kolay gelsin..

BTC geçtiğimiz hafta en yüksek ve bu senenin zirvesi seviyesi de olan 16494.52$'i gördükten sonra 16.200$'in üstünde tutunamamasinin ardindan Cumartesi günü 15715.10$ gibi en düşük bir seviyeye kadar düzeltme gerçekleştirmiş görünüyor olduğudur.. btc hafta kapanışı olarak şuan gözüken 15.975$ gibi bir seviyede kapatmış ve bu şimdilik pozitif bir durum göstergesi olduğudur.. BTC kısacası 15.800$ gibi bir seviyenin üstünde kaldığı sürece 16.170$-16.200$'i kırmaya çalışacak olmasıdır.. BTC'de gün kapanışları olarak 15.800$ desteğinin Altın da kırılmalarda ise risklerin aşağı yönlü uzamasi şeklinde olması beklenebilir..

BTC şu anda 16.000$'ın üstünde tutunmaya çalışır bir görünümde olduğu 20-50-200 gibi HO'larin üstünde 100 SMA'nin üstüne çıkmış olduğu ve tutunmaya çalışacaktır.. BTC'nin saatlik grafiğinde 16.070$'a yakın bir direnç gösteren bir düşüş eğilim çizgisi de mevcut.. BTC 15.800$ desteğinin üstünde tutunması kısacası önemarzediyor olduğudur.. Üst bölgede ise 16.170$-16.200$'in üstünde kalması durumunda 16.500$ seviyesini de kıracak olduğudur.. Cumartesi günü en düşük seviye olan 15715.10$ seviyesine kadar bir düşüş gerçekleştirmiş olduğu ve haftasonu düşük bir bölgede hareket etmiş haftalık kapanışın ardından ise BTC.DOMİNANS haftalık 50 MA üstünde kapatarak altkoinlere karşı hala üstünlüğünü elinde tutuyor olduğunu bilelim..

BTC haftasonu düşüşünün ve son seanslarda ki düzeltmenin aşağı yukarı yönlü hareketlerin % 0.236 FiB geri çekilme seviyesi en yüksek 16.170$'dan en düşük 15715.10$'a düşen seviye ise (15823.46$) kısacası şuan saatlik görünümde bollinger altdesteğini temsil eder.. Trend çizgisinin ve son seanslardaki aşağı yukarı yönlü hareketlerin düzeltmesi niteliğinde, % 0.786 FiB geri çekilme seviyesi ise (16072.65$) kısacası bu seviyede 100 SMA turuncu çizgiyi temsil eder.. Trend çizgisi ve direncinin üstünde kırılma 100 SMA'nin üstünde tutunma yukarı yönlü ivmenin başlangıcı niteliğinde olacaktır.. Trend çizgisi direncini veyahut, 4 saatlik grafikte bollinger ortabandi 16.100$'in üstünde kalması önemli ve tutunamazsa aşağı yönlü kırılma riski oluşturacaktır.. Aşağı salinimda en önemli destek, 15.800$ sonrasında ise SMA200 kırmızı çizgi ve 15.500$-15.200$ destek seviyelerine kadar bir düşüş riski oluşturabilir.. Saatlik MACD, yükseliş bölgesinde ivme kazanmaya çalışıyor.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin oldukça üstünde pozitif bölgede olduğudur..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

SERSEFİL ()

Değerli görüşlerin için tşkr hocam.

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Beliz hanım waweste 5.03 ten sonraki seviye neresidir

beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Savranoğlu_ ()

Allah razı olsun üstadım, hayırlı huzurlu mutlu günler

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bufalo3461 ()

Teşekkür ederim hocam.

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın değerli kardeşim, (*)'in hayırlı ve uğurlu olsun sana getirmesi dileğiyle, bol kazançlar iyi çalışmalar..

Bufalo3461 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

XLM Günlük kapanış seviyesi olarak 0.07920$'in altında kapanışlar yapmaması önemli şayet bu seviyenin altında 50 günlük MA seviyeside olan 0.07814$ seviyesi önemli bu seviyenin Altinda günlük kapanışlar işin seyrini aşağı yönlü uzatması olacaktır.. Haftalık kapanış olarak 0.080$ seviyesinde kapatmış olabilir ama hala riskli 0.08790$ gibi bir seviyenin üstünde haftalık kapanışlar olumlu ve yukarı yönlü gidişatı tetikleyecektir..
ATOM/USDT haftalık kapanışlarda 5.28$ gibi bir seviyede kapattığı zaman pozitif duruma geçecek olmasıdır.. Günlükte şuan gayet pozitif ve 4.81$'in üstünde kaldığı sürece olumlu 5.136$-5.308$-5.453$ gibi önemli dirençler mevcut 5.136$'in geçilmesiyle birlikte üstseviyelere doğru adım adım gidecek olduğudur.. 4.81$'in altında kapanışlar yap. adigi sürece ise sıkıntı yok.. Şuan 4 saatlik görünümde bollinger üstbandina takılmış görünüyor 5.10$ geçerse 5.136$ ilk hedef sonrasında ise 5.25$ seviyesine doğru kısa vade hedef hedefidir..

Savranoğlu_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bufalo3461 ()

Hocam gunaydin hayirli sabahlar. Iyi çalışmalar.

0BeğenmedimŞikayet

beliz0207 ()

Zaman ayirip incelediginiz icin tesekkur ederim hocam.. hepimiz icin guzel bir gun olsun ins:)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

4.80$ kırılırsa önemli bir seviye ve bu seviyenin kırılmasıyla birlikte bittrex borsasinin verilerine göre ilk hedef 5.03$ ve ardından adım adım 2017 seviyelerinin de test ettiği bölgelere doğru gidecek olmasıdır..

1BeğenmedimŞikayet

Savranoğlu_ ()

Üstad ben xlm ve atom aldım bekletmeyi düşünüyorum, yorumunuz ne olur

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın Beliz hanim 4 gün once WAVES grafiği ve yorumu paylaşmıştım o zaman pozitif olduğunu belirtmiştim geçmiş yorumlarından ve grafik bölümünden inceleyebilirsiniz.. Hedefler gelmiş durumda..

1BeğenmedimŞikayet

beliz0207 ()

Gunaydin hocam, emeginize saglik.. arim iyisinizdir, her sey yolundadir.. musait oldugunuzda waves yorum alabilir miyim?

0BeğenmedimŞikayet

Yahoo1610 ()

Teşekkürler hocam, emeğine sağlık

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

DASH/USDT 70$'in üstünde kaldığı sürece pozitif görünüme sahiptir burası aynı zamanda 50 günlük ve 20 günlük MA'ya en yakın bölgedir.. Bu seviyenin üstünde kaldigi sürece 75.23$-7535$ gibi günlük görünümde en önemli dirençlerin mevcut olduğudur.. Haftayı 75$ gibi pozitif bir bölgede kapatmış.. Haftalık görünümde 76.31$-76.52$ gibi önemli dirençlerin de mevcut olduğu bu seviyelerin üstünde haftalık kapanışlar gerçekleştirmesi üstseviyelerin kapısı açılması olacaktır ve ilk hedef hedefi 95$ ve ardından ve Ağustos'ta test ettiği 104.80$'dir.. Günlük görünümde 70.06$-69.57$ seviyesinin altında kapanışlar yapmaması önemli günlük kapanışlar yaparsa şayet, riskler 4 Kasım'da test ettiği 62.21$ seviyesine kadar uzayabilir.. 4 saatlik görünümde 76.43$ seviyesine tutunuyor Altbölgede ise 72.65$-70$ en önemli destek seviyeleridir.. 80$'in kırılması halinde adım Eylül'de test ettiği adım 90.72$ ve yukarıda belirttiğim gibi 95$ ilk hedef hedefidir..

Yahoo1610 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yahoo1610 ()

@CoDeX© hocam DASH içinde bir yorum yapabilir misiniz acaba?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum