Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
ahmett0707 ()Güzel. yorum
HARZEMŞAH için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Abim bir şey soracağım belki söyleyeceklerim bir varsayım :Ben bu piyasa yapıcılarının yıllık ons, Altın, dolar veya emtialarda yıllık çizdikleri bir grafik üzerinde hareket ettiklerini düşünüyorum, Ayrıca emtia ve kur sayfa sohbet sayfalarını insanların hangi yönde hareket ettiklerini yapay zeka ile kontrol altında tutup fikirlerinin çoğunluğun nasıl hareket ettiğini takip ettiklerinde düşünüyorum, bu yazılımı bunlar için zor bir olay olduğunu düşünmüyorum, geçen yabancı bir sitede özellikle borsada yükselecek şirketleri bulan yapay zeka ile bulduklarını ve %90 kesin kazanç sağladıklarını dair yazı ve video gördüm..
https://altin.in/harzemsah
Dersu_UZALA için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Dersu_UZALA ()Unutmayınız!
Bist100 ek grafikte gösterilen rakamları görecektir.
2014 mayısından bu yana 3 yıl ve sonrasında bir düzeltme daha sonra bir 3 yıl daha toplam 6 buçuk yıldır devamlı yükselen
emtia ve döviz yine aynı süreçte geri giderse şaşırmayın!
Bu piyasada hep olmaz olmaz diyenler kaybeder.
Grafikleri ve sizlerin beklentilerini piyasa yapıcılar da görüyor elbet. Ne beklerseniz tersini yapmayı planlarlar her zaman.
1BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Bahsettiğim sitede: ons mayıs ayı en düşük seviye 1781, dolar en düşük seviye 7.070 dolar gösteriyor gece 02:00 da güncelleme yapıyor.
Dersu_UZALA için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Dersu_UZALA ()@gence
Bit100 6-9 kasım GAP' ı için geri dönse bile ek grafikteki hedefi mutlaka gerçekleştirmek isteyecektir.
Doların haftalık bazda 6,50 hedefli, OnsAltın$'ın aylık bazda 1622 hedefli olduğunu düşünürsek Bist100 hedefinin kuvvetli ihtimal dahilinde olduğunu düşünebiliriz.
4BeğenmedimŞikayet
Dersu_UZALA ()Bist100 nereye gidiyor?
Bu sorunun cevabı ek yorumda. Tıkla gör.
Beni Bist sayfasında pek tanıyan olmadığı için 5 gün önce atılan bu grafik ilgi görmemiş.
Dikkate alın derim! O formasyon tamamlanacak bir şekilde.