Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 09:14:20
EUR 36.2210 09:14:20
USD 34.5755 09:14:20
ALTIN ONS $2687.9700 09:14:20

Grafiği gönderen: karizma44

karizma44 ()
Ons
selamunaleyküm arkadaşlar hayırlı kazançlar yeni bir manipülatif hareketlerle karş karşıyayız herkes parasına malına sahip çıksın 19 kasım önemli ve 23 kasım 25 kasım aralıkları dip getirebilir. akabinde dolar da 7.48 li rakamlar gelebilir. bu düşüş bazı şeylerin karar alınmasına dayanak olumlu havanın varlığı gerekli bazı adımlar atılmaz ise bu iyimser dolar havası bozulacaktır agresif bir dolar hareketinin gelmesi kaçınılmaz olur bu sefer ki hareket ocak ayı ortalarında direkt 8.50 yi getirecektir. onsta ayı piyasası devam etmektedir. 1820 teyit noktası gözüküyor. ons şuan bir alt bantta geçmiştir. oradan aşağı destek noktasına giderek güç toplamalı toplamassa 21 aralık döngüsü ile en dip nokta 1767 gözüküyor zayıf ihtimal ama sonuçta ihtimal güç alırsa 1820 den 21 aralık kırılma noktası olur yükseliş hızlı gelişir.kanımca 1820 ivme yeri buraya çarparak 2000 lere doğru yelken açar

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Hocam elimde 25 bin Euro var ne dersin bozdurup faizden sonra tekrar almak mantiklimi

karizma44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

tamam kardeşim atacam işlerim yoğundu şükür kabuktan çıkalım dedik. hayırlısı olur inşallah

Vedolizim için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

İyiyim hocam çoktandır yoksun
Detaylı calismani atarsan sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

abi önemli tarih 26 kasım bir kaç gün önce ve sonrası makbul terste kimse kalmaz Allahın izniyle 1890 iyidi kapanış ama robotları bizimle eğleniyorlar. 1820 dökme olur karamsarlık yaratır. altı hepten döker. iğne atması mümkün ama su akar yolunu bulur. sadece sabır sabır . sonrasında 20 aralığa dikkat edilmeli . herşey tadında güzeldir...

omer_hattap_292929 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

box durumu kardeşim fakat tepe noktası projeksiyon daha gerçekçi onda çalışmam var bitirirsem paylaşacam önemli tarih 26 kasım görülüyor.

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

evet vedo bu arada nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Vedolizim ()

Hocam gann göre bu analizi yaptınız heralde

0BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

cvp yazdım kardeşim. ama uzun diye düşmedi. profilime gir. bir alt msjı oku.

Bursa_Kartalı_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

hocam aşı fiyatlandı önemli olan teşvikler, aşının da 3 4 senede bir anlamı olmaz

0BeğenmedimŞikayet

Bursa_Kartalı_ ()

Bu ay sonunda DSÖ aşilsr ile ilgili olur vermesi. bu olay ons için tekrar bir düşüş olur mu.490 480 ilaveler yaptım fakat erken davranışım.460 ları görünce daha mi düşecek diye Geçen ki düşüş te ciddi Bir şekilde Gr. Yüklendim 455 lerden bu aşı olayı endişelendiriyor. cikista yapmadım 540 lardan. Son yorumlar 480 görür aşı ile haberle 430 Lara çekilme olur yorumları var Tavsiyeleriniz dikkate alıyorum cevaplarsanız sevinirim. tesekkur ederim.
Çıkış hedefiniz nedir
ne zaman hedefe ulaşmayı düşünüyorsunuz.

0BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

altının artması için sebebler belli kardeşim. dünya ekonomilerinin has talık sebebiyle büyük zarar görüp . aşırı şekilde para basılması. öyle 1 yılda falan düzelecek bir durum yok. daha ons da asıl zirveleri görmedik. buralardan şahsen elimize geçen parayla fuul aldık. buralardan almayan arkadaşlar. 3 ay sonra 2000 li rakamlar üzerinde iken sorarlar buralardan alalımmı diye. tarihe not düşelim. 14.11.2020 ons 1889 .. gram..468 tl.

0BeğenmedimŞikayet

Bursa_Kartalı_ ()

Seni takip ediyorum. full gr. devam yalnız bir aşı haberi ile yüzde yirmi düşen ons aşının piyasaya verilmesi karşısında düşüş olur dusuncesindeyim.3 ay içerisinde Gr artar fakat ondan SONRA düşüş içerisine girer diyorum. sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum. Altin neden sürekli artacak.

0BeğenmedimŞikayet

Roks ()

Doğru söze diyecek bir şey yok algı yönetimi manipüle çok müthiş derecede kullanılıyor bu da beklentileri yıkıp geçiyor şu anda da zaten en güzel örnekleri siz vermişsiniz belirli tarihlerde değişen hiç bir şey yok globalde riskler hala devam ediyor daha kötü senaryolar varken insanlara güneş kumsal yaz ayları enpoze ediliyor

0BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

ssağol abi sende kendine iyi bak. Allah hepimizin bereketini artırsın.

1BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

önümüzdeki sene inanılmaz rakamlar bekliyorum kardeşim. bu altın işinde iki önemli husus var. sabır ve zaman. hamdolsun bizde ikiside var. hayırlı geceler. eski dostum.

1BeğenmedimŞikayet

karizma44 ()

aynen abi bu iş burada bitmez çok büyük rakamlar bekliyor. aşı fason haberin köpüğü kalkınca meydan para basmalar destek ve teşviklere kalacak dünya gemisi su almış mürettebat geminin içindeki suyu kovalarla dökmeye çalışıyor. şu bir gerçek ki olumlu bir haberin gelmesi gerekiyordu ki trenin gerisinde kalan babaların trene binmeleri gerekiyor.

0BeğenmedimŞikayet

omer_hattap_292929 ()

eline sağlık kardeşim. sizin gibi teknikçi arkadaşların fikirleri ile temeli beraber değerlendirdiğimizde yön yukarı. py top çeviriyor.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum