Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
TersBakanÇaylak ()Çok Yeniyim İndi Çıktı Diye Milletle Gereksiz Tartışmalar Yerine Analiz Yapanların Yorumlarını Takip Ediyorum. Paylaşımlarınız için Çok Teşekkür Ediyorum.
Moksiloks için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Ben bilmem ben gariban bir grafikçiyim sadece..
Alt yorumda uyardım yaya kalanlar bana sormasın birşey
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()hocam 8.02 de tersteyim grafiğinizi takip ediyorum 7.90 gelince çıkıp düştükçe tekrar alttan almayı düşünüyorum yani grafiğe göre üsten bozup alttan almayı düşünüyorum şu an yükseliyor 7.90 a gelir mi sizce yoksa gelmeden aşağı dönebilir mi
0BeğenmedimŞikayet
aytu36 ()Üstad grafiginden bal damlıyor.. tam gonlumden geçen grafik olsada zor.. imkansiz degil ama zor :)
0BeğenmedimŞikayet
Dinleyici06 ()7.89 ile kapatması için bu toplantıda 200bp yeter diyecek bir sonraki toplantıya kadar bakacaklar eğerki yükseliş çok olursa yüklü bir faiz artırımı ile tahmini tutturduk diyebilirler.
0BeğenmedimŞikayet
Mahir1980 ()Hosgeldin hocam. Saygilar sevgiler
0BeğenmedimŞikayet
Anaconda ()O zaman 500 puan gelmez
1BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Merkez Bankası benim grafik gördü galiba yılsonu dolar tahmini 7,88 :))
0BeğenmedimŞikayet
Kaptanmagaraadami ()Bence dünden bugüne çalışıyor. Ve bunu toplayanları unutmamak lazım...
0BeğenmedimŞikayet
Anaconda ()Sürü piskolojisiyle çığ etkisi yapmaya çalışıyorlar isanları ilk başta yönlendirdiler şimdide düşürüyorlar üstüne birde çıkarırlarsa doları tekrar şamar oğlanını dönücek insanlar
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Apocan2334 ()Hocam size sonsuz güveniyorum analizleriniz ve grafikeriniz her zaman geliyor sevgiler saygılar
5BeğenmedimŞikayet
Moksiloks ()Günaydın kardeşim
8.50 de ki seneryonun aynısı
8.50 de hiç düşmeyecekmiş gibi yaptılar.. Uçacak bilmem ne diyordu millet.. Ordan satmadılar şimdi 4 günde 1 lira düşmüş zararkes yapıyorlar..
Tepki gelince yakalayamaz kimse alım yeridir buralar sakin olun ytd son karar sizindir
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Selamunaleykum hayırlı sabahlar
Hocam bu düşüş nereye kadar
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Fakir35 ()Üstadım çalışmalardan bizi mahrum bırakma. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Fakir35 ()Üstadım çalışmalardan bizi mahrum bırakma. Saygilar
1BeğenmedimŞikayet
Championfx ()Emeklerinize sağlık değerli hocam, üslubunuzu ben de beğendim düşer, çıkar siz değerlendirmelerinizi yapın, kısaca antibiyotiğe devam. Bu arada profil (Freud) cuk oturmuş. Esenlikle
1BeğenmedimŞikayet
DawnOfJustice ()Katılıyorum hocam :) Dün de böyle bir grafik vardı. Şu anda 7.70'lerdeyiz. 7.67'ye bile geldik ki daha da aşağıya gidecektir. Terste kalmanın yan etkisi diye düşünüyorum.
YTD.
Stoplosssart için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Katana_ ()Bu arada sayende cok az bir zararla kurtuldum saol
0BeğenmedimŞikayet
Katana_ ()Hocam dussun ya vallahi hepimiz mutlu olalim senin grafikte calisir simdi artar bu dolar :)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Buradan yükselir mi, 7.66 dip mı oldu
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Sen atarsında çalışmazmı üstadım
Baş tacısınız
Gözlerimiz parladı
Emeğine sağlık
Çok teşekkür ederim
Saygılar