Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()Hayırlı olsun ben bekleyem3dim daha doğrusu doların bu kadar çekileceğini hesap edemedim hayırlısı bakalım nasip diyelim bol kazanclar.
Sewgi60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Benim dün talimatım vardı hedefim geldi talimat çalıştı. 475 civarından da altına gömdüm bir miktar. Bir miktar da usd bekliyorum. Ons 1905 üzeri attığında bir kademe daha gireceğim. İyi geceler cümleten bana müsade.
D_Adiguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sewgi60 ()Ay helal olsun sana ben dayanamadım ya :( 5.99 dan hızla dönünce daldım 9 k.
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()Aynen bence de öyle siz naptiniz efendim alım yaptınız mı?
SERSEFİL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Tamamen hayal ürününden ibarettir. )
1BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Dostum ilerde bi daha olmayacak diye birşey yok. Çanak formasyon da var grafikte bu çanağı tamamladıktan sonra kulp yapıp çanak boyu kadar gidebilir.
Bu yazdıklarım benim hayalim gerçekleşmeyebilir. Yatırım tavsiyesi değildir!
mad01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()Sevgi hanım 6.17 den bi parça aldim beklemedeyim
Sewgi60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mad01 ()Daha oncede defalarca fibo duzeltmesini yapti 0.618 e kadar niye gidemedi 2300 dolara. Şimdi neden gitsin?
0BeğenmedimŞikayet
Sewgi60 ()Üstat sen naptın kaçtan topladım nevaleyi?
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()InşaAllah dediğiniz gibi olur efendim
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()Fino düzeltme seviyesi 0.618 sonrasında toparlama. Fibo seviyesi 1847-1850 civarından geçiyor. Daha önce de aynı şekilde düzeltmeler yapıp yoluna devam etti.
Gümüş ve dolar grafikleri bana ait değil takip edilebilecek trendler olarak attım. Gümüş analizi yapmıyorum. Ons altınla paralel edeceğini düşünürsek yol gösterebilir.
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()2300 mu yok canım sende :) gece gece iyi oldu bu yorum
0BeğenmedimŞikayet
UMK177 ()Paylaşım için teşekkürler ancak grafik anlamayanlar için biraz yorum yazabilseydiniz güzel olurdu. Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
SERSEFİL ()@HappY1234 düzeltme tamamlanmış görünüyor fibo 0.618 seciyesinden onay alınmış durumda. Bu saatten sonra 2300 hedefine yürümesi beklenir.
Yatırım tavsiyesi değildir.