Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Krtlknn ()Kârdan zarar ediyorum şu an dolarda, öneriniz var mı hocam? Ortalamam 5,90
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hayır o yanlış değil, o hedefi vereli nerdeyse 1 ay oldu.
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Üstad 556 demi yanlış yazılma olmasın 456 gibi
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Insaallah hocam yaa.
Azinizdan bal akiyor.
Butun tersolar adina tesekkurlerimi sunarim :)
0BeğenmedimŞikayet
Asi99 ()Hay yaşa içim biraz da olsa rahatladı saolasın
6BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()556 en erken Kasım , en geç Ocak ayı demiştim, şimdilik beklentim de bir değişiklik yok.
srebrenica için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
srebrenica ()Sizi takip ediyorum hocam, epey morallarimizi bozduk. 556 beklentiniz devam ediyor mu yanit vermediniz. 535'lerde kâr realiz edebilecegimizi de belirtmistiniz. Cok pismanim.
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Zaten gün içinde 456-461 aralığını paylaşmıştım.
srebrenica için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
srebrenica ()emeginize saglik hocam bu dogrultuda 7,68 destegine inmemiz durumunda ortalama ons deger 1850-60 arasi olsa gram icin dip 456-460 araligi diyebilir miyiz? bir de 556 beklentiniz devam ediyor mu? saygilarimla
0BeğenmedimŞikayet
Haritaci154 ()Elinize sağlık hocam