Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Tamam teşekkür ederim hocam sagolun varolun.
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Belirttiğim seviyenin altında saatlik kapanışlar yaparsa altdesteklere doğru düşmesi şeklinde olacaktır..
Elifelifgizemli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()LİNKDOWN şuan günlükte 0.27$'in üstüne çıkarsa pozitif görünüme geçmesi beklenebilir.. Bu seviyenin altında riskler aşağı yönlü uzayabilir.. 0.27$'in üstünde ise 0.389$-0.409$-0.702$ en önemli dirençlerdir.. 4 saatlik görünümde ise 0.181$'in üstünde her 4 saatlik kapanışlarda 0.207$-0.279$ ve 0.33$ seviyelerinin önemli dirençler olduğunu belirteyim.. 0.152$'in altında kapanışlar yapması durumunda riskler daha da aşağı yönlü şeklinde olması beklenebilir..
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Özür diliyorum anlamadım hocam
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bu her saat için geçerli bir durumdur altına iğne attı önemli değil ama saatlik kapanışı dediğim seviyenin üstünde yaparsa o zaman sıkıntı yok..
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Hocam linkdown için grafikte ne bekleniyor bilgi verir misiniz? biliyorum altlara çok girmemi önermiyorsunuz ama hala kara geçemedim susi den . suan btc hareketinden faydalanmak istiyorum belki zararı bu şekilde çıkarabilirim die
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Hocam o zaman saat 11 e kadar 95 üstünde ise alim yapacam . doğru anlamis miyim hocam?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Saatlik görünümde 0.09545$'in altında kapanışlar yapmazsa olabilir.. Günlük görünümde şuan pozitif görünüyor ve 4 saatlik grafikte ki destekler 0.084$'a kadar geri çekilmeler normal bu seviyenin altında riskler aşağı yönlü uzayabilir ve 0.07440$-0.07340$-0.07133$'dir ve şimdilik 0.07050$ seviyesinden yukarı yönlü yükseliş gerçekleştirmiş görünüyor olduğudur bilgine..
0BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()09569 da n almam uygun mudur hocam? @CoDeX©
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan yakından takip ettiğim yok ama MANA'yi takibe almanı öneririm COİNBASE'da listelenme durumu mevcut görünüyor..
1BeğenmedimŞikayet
Elifelifgizemli ()Hocam ne alınabilir?