Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 12:33:00
EUR 36.2661 12:33:00
USD 34.5670 12:33:00
ALTIN ONS $2671.9200 12:33:00

Konu: BTC Grafik 07.11.2020

Merhaba değerli dostlar..

BTC'nin dünkü en düşük 15299.15$'dan sonra 15196.01$ seviyesini test ettiği görünüyor.. btc 'nin dünkü en yüksek 15968.98$ seviyesini gördükten sonra aşağı yönlü düzeltme ve kazançları pekiştirme kısacası altkoinlere az da olsa nefes aldirmasi gibi görünüyor.. BTC'nin 15.800$'in üstünde 4 saatlik kapanışlar yapması durumunda 16.000$'i yeniden test etmesi olacaktir.. BTC şu anda güç toplaması ve zirve seviyesinden bir düzeltme yapmasi normal karşılanmalıdır ki şuan konsolide bir görünüm mevcuttur.. BTC'nin akışında 15.300$ ve ardından 15.200$'ı şimdilik savunması muhtemel gibi ve buraya kadar geri çekilmeler normal karşılanmalı.. BTC'nin makro görünümü hala güçlü görünüyor ve günü 15.600$'in üstünde kapatmış pozitif ve bu seviyenin üstünde kisacasi üstünde kalması 15.800$-16.000$'lık direnç bölgesini kirmasina neden olacaktir.. Bu yılın zirvesini yenileyen BTC bugün 15968.98$'a çıkartmış olduğu ve şuan 50-100-200 SMA gibi tüm HO'larin oldukça üstünde kalması pozitiflik durumunu ortaya çıkartıyor ve şuan bollinger ortabandi seviyesi ise 15.550$'da tutunması durumunda kısa vade olarak 15667.57$'i test etmesi olacak..

BTC'de dünün en düşük 15196.01$ seviyesinden ivme kazanarak bugün itibariyle yükselişini 15778.60$'a kadar çıkartmış görünüyor ve kısacası 15.800$'in üstünde kapanışlar 16.000$-16.200$-16.350$ civarı ilk hedefte olması beklenebilir.. BTC'nin şuan konsolide olması güç toplaması altkoinler için kendini toparlama fırsatı ve bunları değerlendirmek stratejinize göre sizin elinizdedir.. BTC'nin (15.300$-15.200$)'ı şimdilik savunması muhtemel ve saatlik kapanışlari bu seviyelerin Altın da yapması riskleri 4 saatlik grafikte gözüken 15.050$ seviyesine kadar kısa vade de salınım yapması olacaktir.. BTC'nin son seanslarda aşağı yukarı yönlü dalgalanmalarin % 0.382 FiB geri çekilme seviyesi olarak en düşük 15196.01$'dan en yüksek 15968.98$'a düşen seviye ise (15491.28$) kısacası düz hesap 15.500$'in üstünde kalması pozitif bir durum göstergesidir..

Aşağı yönde sabah itibariyle BTC, 15427.09$'a kadar bir düzeltme gerçekleştirmiş görünüyor ve burası aynı zamanda saatlik görünümde bollinger altbandini temsil eder (15.300$-15.200$) seviyesinde ve bölgesinde de destekler mevcut olduğu trend çizgisinin ve aşağı yukarı yönlü son seanslarda ki dalgalanmanin % 0.618 FiB geri çekilme seviyesi ise (15673.71$) kısacası şuan grafikte de gözüken üst bollinger bandı direncini temsil eder.. BTC trend çizgisi desteğinin üzerinde olduğu sürece bile, yukarı doğru 15.800$'i kısacası FİB 0.786 oranını kırması olacaktır ve bu yüzden FİB seviyelerinin takibi önemlidir.. BTC 15.000$-15.050$'in altında riskler ise 14.800$ seviyesine ve 100 SMA turuncu çizgisine kadar riskleri aşağı yönlü olması beklenebilir.. Saatlik MACD yatay bir görünümü gösteriyor.. RSI ise şu anda 50 seviyesinin üstünde ve üstünde kalması durumunda pozitif kalamazsa aşağı desteklere gidecektir bilginize..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

ÇILGIN_KRİPTOCU ()

Kesinlikle haklısınız hocam

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

6BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Bak ne demişim grafikte @ÇILGIN_KRİPTOCU 15.200$ BİTSTAMP'ta 15187.04$'a kadar salmış durumda ve BTC'ye odaklı her zaman altkoin alımlarınızı ona göre işlem yapmaniz olsun.. (ama kimse beğenmemiş).. Sağlık olsun..

Her kişi kendi risk ve sonucuna katlanmak zorunda..

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tesk ederim kardesim iyiyim dustukce ufaktan topluyorum

0BeğenmedimŞikayet

ÇILGIN_KRİPTOCU ()

Teşekkür ederim hocam

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşkler dostum pek fırsatım olmadı bakamadım bugün sen nasılsın? ..

Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sabahta belirttim Mahir, 13.28$'da tutunursa adım adım üst seviyeler beklenebilir saatlik grafikte 12.70$'a kadar sarkarsa alım için düşünebilirsin.. 12.80$ parçalı da uygun görünüyor BTC'nin durumuna özellikle desteklerine göre takip etmen gerekir LİNK aşırı volatilite sergiliyor düşüşleri derin olması beklenmeli ve 13.60$-13.80$'i geçmesi durumunda 14.70$-15.66$ ve 17.11$'a doğru açılan yolun başlangıcı benim grafiginde 13.28$'dan geçmektedir..

ÇILGIN_KRİPTOCU için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Kardesim emegine saglik iysin umarim

0BeğenmedimŞikayet

ÇILGIN_KRİPTOCU ()

Hocam linke ne diyorsunuz?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum