Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()iyi geceler dostum.
Kararsız__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kararsız__ ()Aynen öyle düşünüyorum bende. Nasipten ötesi yok gerçekten
Nasipten çıkmış benim mesela... iyi geceler diliyorum
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Manga ()ellilot takip edip gelirse en risksiz ve dip rakamdan alacağız. hani herkes daha düşer daha düşer dediğii zamanlar oluyor ya. biz elilota göre gireceğiz kim ne derse desin.
zaten tl deyiz kaybedecek bbir şeyimizde yok. bekleriz nasip
1BeğenmedimŞikayet
Kararsız__ ()Bekleme pozisyonundan adim atacak hal mi kaldı rakamlar çok yüksek
Çok teşekkür ederim
Ben muhtemelen sizi takip ediyordum ama tekrar kontrol edicem şimdi
1BeğenmedimŞikayet
Manga ()bak dostum ben grafiğe göre hareket ediyorum ve gümüşün düşeceğini düşünüyorum son attığım grafige bir bakınız. bunu tespit etmek kolay bişey değildir. bu grafik çalışırda dip yaparsa çok güzel yerlerden alım yapılır.
1BeğenmedimŞikayet
Kararsız__ ()Şuan bunlar beklenecek rakam değil malesef
2 gün önce evet beklediğim rakamdi
Şimdi bilmiyorum neyi bekliyorum, altın mı gümüş mü onu da bilmiyorum
480 den çıktım altinlari çok Üzgünüm
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()şuanda beklediğiniz rakamlarmı bunlar
0BeğenmedimŞikayet
Kararsız__ ()Genel olarak beklenen rakam 5.75-6.20 arasiydi dolar kuru bilinmediginden
Ama büyük sürpriz oldu
Bakalım bekliyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()bu zamanlar ilginç zamanlar ama, habere göre değişir işler malum.. gümüş orta vade iyi olacak ama düşse bile..
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()grafik hep tutardı bakalım bu sefer ne olacak.
yasin657 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()komutan, bakmıyor sanma grafiklere takipteyim, verdim artıya da..)