Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()Gayet normal. Meblaya göre değışiyor demekki pek bir fark yok
cihan_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_han ()Benim , en düşük 4,45, oluyor niye sızın daha düşük müsteri hizmetleri, ni arayıpmı yaptırdınız
cihan_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihan_11 ()hocam benim tfx altın kur araığı 258 gümüş 395 kuruş nasıl
FAYS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Voles ()Sizde çok iyi rakamlar bende gümüş için 4.50 gram için ise3
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kiki ()Özel kur için yuz yuze gorusmek mi lazim? Yoksa musteri hizmetleri yapabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
tufan74 ()senin özel kur değil mi rich ? kuveyt sağolsun 150000 istedi nerden bulacaksak 35500 var bankamı soyalım :DDD
1BeğenmedimŞikayet
cihan_11 ()hocam benım tfx kur makası gram 260 gümüş 399 iyimi fazlamı
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()2.32
Gram 1.61
FAYS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
izgaraci ()Mevduatınız ne kadar
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()Ergin hocam bende tfx altindan 152 gumuste 269 civari sizdede aynimi
1BeğenmedimŞikayet
Yaskovicc96 ()Hocam vakıfın iyiliği dalgalanmalarda kur oynamıyor giriş çıkış sıkıntısı hiç yaşamadım ben tfxten kaçtım
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Tfx ozel kur daha düşük
Gram maka 1.65
Gumus makas 2.3