Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()profıle bıel sabıtledım 1 ay once anlatmaya calsıtım,
ama burda en kolay harcanan sey ınsan ve bilgi
özellıkle bılgı dun yazdıgınız unutuluyor, garfıkler anlık sanılıyor oysa donup donup bakılmalı
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()hep cıkacak demem, zigzaglarla cıkacak gorunuyor grafıkte, duzeltmeler oluyor, alan alıyor ama bazılarına o duzeltmeler yetmıyor 5 lerı bekleyenler ızlıyor.
Cok defa yazdım her dusus alım fırsatı olarak parcalı degerlendırılmelıdır, orta vadede bu rakamlara bıle yukardan bakılacak cunku gerılerde kalacak
saygılar
Trademan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trademan ()Hocam. ne diyorsun bı kereden sekiz olsun gümüş daha almadık bile sürekli çıkacak diyorsun düzeltmesiz çıksın hep.
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()dons ne olur bu hafta olmazsa haftaya olmadı daha sonrakı,
ama cok ısrarcı orta vadede cok dırencler kıracak gorunuyor.
sabır sabır sabır...
Madenciii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Madenciii ()hocam 6.71e gelmeden dönermi gene geçenki gibi yada kırarmı acaba ya :(
0BeğenmedimŞikayet
Emreozen85 ()Valla dün senin grafikle 1 kg aldım keşke daha fazla aldaydım diye yanıyorum şuan.
25BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bu gun dırencı kıracak gıbı gorunuyor, olusum degıstı cın acılısı ıle,
ust dırencı kıracak gorunuyor,
takıbın ıcın
LİKE
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lawyer61 ()Hocam üçüncü denemede kırar mı dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Hocam dün dokuz mumunun iyi olmadığını söylediniz şimdi durum nedir
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Direnci kırmaya calısıyor, ıkıncı denemde tamam,
Altını doldurarak gıdıyor...
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Abi cuma günü sayende kazandım bugün 6.50 ortalamalı gümüşü satamadan düştü nerde satıcağımı bilemediğim için şuandada çıksammı bilemedim grafikte şuan mavi bant aralığındayız galiba dimi grafik bilgim olmadığı için soruyotum cevap verirsen çok sevinirim abi desteğemi direnvemi gideriz?
1BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()emegine saglık topram tsk ler.
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Teşekkür ederiz