Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
mao ()@Erdgn79
alt yorum bu duruma bır ornektır..
489 gıbıydı..
522 görüldü.. ve üzerinde 540 aşırılık yaşandı..
hepsi bu..
1BeğenmedimŞikayet
mao ()alt yorum bu duruma bır ornektır..
489 gıbıydı..
522 görüldü.. ve üzerinde 540 aşırılık yaşandı..
hepsi bu..
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Harikasin tek kelime:) mao kardes
0BeğenmedimŞikayet
Habibe37 ()@mao ABD seçim sonrası altın çıkmaya devam eder mi ? Secim sonucu gece belli olacak düşüncelerin nelerdir
0BeğenmedimŞikayet
Habibe37 ()@mao Altın için bu hafta ki görüşlerin nelerdir?
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Evet üstad bana yazmıştın emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kaymaz_Bıçakçılık_ ()Alım Fırsatını bekleyenlere ne zaman verecek Sizin Görüşünüz nedir? Şimdiden Teşekkür ederim.
SPOT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaymaz_Bıçakçılık_ ()Dün Gibi Hatırlıyorum Yazınızı Okumuştum, Benim Gibi Bekleyenlere Alım Fırsatı Verecek Mi?
0BeğenmedimŞikayet
Nurten20 ()Bundan sonra dusunceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()mao tebrikler.
gümüş için suan analizin varmı.
alınırmı parçalı
1BeğenmedimŞikayet
SPOT ()Tebrikler...
Basarilarinizin devamini dilerim.
K
0BeğenmedimŞikayet
Yalçın3734 ()Gelecek ne olur peki dolara müdahale bekliyormusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Hurmus ()Tebrikler Mao kardeş.
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Emeginize saglik hocam siz ve birkac hocamiz haric gerisi bos laf icerir...