Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Tahmin ediyoruz güzel insan.
Ne olacağını tam bilen yok... Sizin indikatörler ile kısmi bir uyum görüyorum. İş artık piyasanın algısına ve olaylara kalacak.
1BeğenmedimŞikayet
Yakops ()Emeklerine sağlık. İnşallah herkes dikkate alır üstadım
0BeğenmedimŞikayet
SARGEM ()Hocam bendeki grafikler hep negatif sinyal veriyor. özellikle rsı hem trend için hemde alımlarda negatif. 63. 335- 65. 130 kanalı için güçlü sinyaller daha güçlü. 66. 563 direnci için alım hacmi de çok sönük duruyor. Bu konudaki düşünceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Blenderogren ()teşekkürler Hilal Hanım
0BeğenmedimŞikayet
zirve35 ()ben bu grafik ve yorumları görüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
underzero ()hilal hanım euro ya da parite grafiginiz var mı?
2BeğenmedimŞikayet
dolarcan ()teşekürler hilal hanım emeğinize sağlık allah razı olsun sizden
3BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Alt yoruma ek olarak (bölüm 2)
El konulan katılım bankasına piyasanın vereceği tepki önemli... Bu tepki ile 2. 68- 29 hattının üzerine gitmek mümkün aşmak zor. Ayrıca bahsedilen kurumun yönetiminin epeydir devletin elinde olduğunu ve olan olayın uygulamanın resmiyet kazanmasından ibaret görülmesi mümkün. Ekonomi yönetiminden gelen mudiler bizim korumamız altında demeçleri teskin edici olabilir.
Unutulmaması gereken bir diğer konu da ekonomi yönetiminin düşük kur ile seçime girme isteği... Bunu geçen haftalarda başardılar. Tekrar başarabilirler mi? Bu katılım bankası konusunda piyasaya müdahale edilecek dövizler ve borsaya sokulacak nakitler hazırlanmış mıdır? Bence evet. "Köpük" sevmiyorlar ve Haziran ayı içerisinde buna çabalayacaklardır.
Anketlerdeki değişik ihtimaller riski artırır. Bu nedenle eskisi kadar anket paylaşımı görmüyoruz hakim cenahtan. Bu haziran ayının ikinci haftasında döviz sepetinin kanatlanabileceği ihtimalini doğuruyor. Sonuçlar bugün ile aynı olursa zirve fiyatın bir süre daha 2. 74'den fazla olamayacağını anlatır. Ama oraya kadar da ciddi müdahale gelmeyecektir...
diye TAHMİN EDİYORUM.
Not: Grafikteki sarı çizgiler kendi tespit ettiğim destek çizgileri, maviler ise direnç noktalarıdır. Fibo çizgileri sağ tarafta zaten belirtilmiş durumda.