Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_45 ()tmm abi arıyorum hemen ...
cnc25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Ustunde kapanista 6.71 gidrr ytd
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()6.55 devamı gelir mi?
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Biraz daha bekliyim o zman abi seçimden sonrası için yükselme olurmu
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Hesap açtığım bankayı aradım arkadaşlar düşük makas ta dedim benim neden çok dedim sizde arayın görüşün bir
Gümüşçü_45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Bankayı aradım abi 250 bin tl olunca düşüyomuş makas aralığı otomatik
0BeğenmedimŞikayet
GokhaN_ist ()O zamanlar kira veriyodun onunda unutma)
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_45 ()abi hesap actırdıgın bankayı aradın degil mi yoksa genel müşteri hizmetleirini mi aradın ve nakıtın ne kadar sizin nasl bi konusma yaptın banada syle arycam sen nereyı aradıysan ne dediysen taktik ver abi ...
cnc25 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()6.49 ustu guzel 6.55 test eder
6.49 altinda kalirsa 6.41 destek yoklar abd karar vericrk suan iyi ama
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Şubeye göre 400 bin ama benim o kadar yok
gürkan25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Geçmiş yorumlarınızdan biliyorum sizi evet dediğiniz gibi
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()510 du bende aradım şebeyle görüştüm sonradan düştü
Gümüşçü_45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Evet sıkıntı oluyor böyle olunca piyasa da ama son 1 haftadır böyle
vasili32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Abi buralardan düşer mi daha satmadım ben 6.59 du ortalamam
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Tamam abi sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_45 ()ben arıyorum abi 2 milyon olması gerekiyor diyorlar yok senin dedign gibi adamına göre meblaya göre mi yapıyorlar bu makas da duzeltme işini .. dedgin gibi cıkarım tum hesabı kapatıyorum diyeyeim bari
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Tfx ara bankada temsilcini konuş xx bankalarda 100 bine makas 2.4 tl vs de sitem at
Kapatigim yapmiyorsaniz makas da duzeltme vs de onlar ayarlar
Suam genel tfx de abc diye musteri ayrimi var meblag ya göre
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eymen021 ()Tfx mi bu bende niye fazla makas var
0BeğenmedimŞikayet
vasili32 ()Hocam bende de su an bu civarlarda hiç olmadığı kadar düşük normalde sizinkine göre çok yüksek olurdu acaba genel bir durum mu var. bunlar makas kapatınca pek hayır olmuyor genelde :)
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hocam bnde kuveyt ve tfx var hepsinde makas 5 tl nasıl düzeltebilirm
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_45 ()bizde 5 kurus abi bnde tfx deym ama yapcak bişey yok suan tek guzel tarafı sabah aksam işlem yapıyorsun hafta sonu harıc .. tfx de hesap acmayı bile kac ay dusundum smdi baidaha baska banak acmak istemiyorum yarın bigun on da havaya girer yok vergi artıtrı yok makasları acar .. cunku tfx de burda herkes ovuyordu kuveyt turkle birlikte ben gittim tfx e basvurdum ...
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()1.5 tl olmali makas hocam
Gumuste iyi bu rakam
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Ah ah, bir zamanlar bende bu özel kur kullanırdım, banka üstüne birde kâr verirdi bana neredeyse sat al makasları arasında. :(
0BeğenmedimŞikayet
gürkan25 ()ne kadar bütçe ile alım satım yapıyorsunuz hocam