Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0509 21:19:19
EUR 36.2772 21:19:19
USD 34.4968 21:19:19
ALTIN ONS $2672.3100 21:19:19

Konu: ons altın günlük

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş
deneme amaçlıdır.

Yorumlar (19)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Ellerinize sağlık Aynur Hanım

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mazlum0326 ()

Teşekkürler güzel insan, bol ve bereketli kazançlar dilerim

2BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Önemli günlere gıyoruz ,
Ons altın 1917 denemek isteyebilir, dünkü rakamlar geçilirse. olası sert haraketler olursa üste 1933 en alta 1870 takıp edilmeli.

Gümüş ons 24.20 denemesi geçerse 24.41 var. kar satışları olabilir. Olası haraketlerde 24,41 ve 24,67 altta 23.30 takip edilmeli. Yükselişler olsada kalicilik önemlidir.

Gram gümüş 6,47 önemli. Alta 6,31 ve 6,09 var

Full işlem riskli dir. İki yönlü pozisyon almak her zaman riski azaltır. Bol kazançlı gününüz olsun.

0BeğenmedimŞikayet

aslan2 ()

Güzel yorum teşekkürler
Strateji şart
Yoksa apışıp kalınıyor
Ben gümüş yorumlarını bıraktım dolar yorumlarına bakıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Rizelli53 ()

Net yorum için teşekkür ederiz.

3BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Evet 24.20 geçemedi. 1992 geçemedi.
Karda olan gram gümüş ve ons dan bir mıkdar nakite geçtim.
Alim yerim 6,10 civarı. ons olarak 21.80 civarı

Yükselişlerin sinirli kalması nedeniyle elimdeki ni satmam için sayı yok. Uzun vade tutacağım.

4,5 ler gelirmi ? Hiçkimse bilemez. Kur 8,80 ler olursa ons 21 .80 olursa yine hesab yapın kaç olur ? O yüzden gramları çok aşasını tahmin etmek zor. Ben 6,10 lar gelirse şayet ful gireceğim. Faiz artışı olursa 8,30 lar geldiğinde o zaman ons kaç olur O zaman görmek lazım.

Düşüşler alim firsatidir. .
Acemiyim. Kararım kendimi bağlar. Ytd. ..

0BeğenmedimŞikayet

CEYLO ()

Ben gümüş den çıkıyorsunuz sandım sorun değil kolay gelsin.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Çok acemiyim. Az önce 2 direnç yAzdim. Orda 2 parça çikicağim. Ons olarak. Gram küçük parça çıktım. . Daha 2 parça var. Acalem yok. Bana bakmayın. Lütfen. Ben orta uzun vade bakıyorum. 1889 denedi. 1900 denecekmi bakkalım. Ytd.

CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Hapiniz beni eziyorsunuz şu an. :)).
Sayenizde çok şey öğrendim. Hakinizi helal edin. Çok emeğiniz geçti. Sağ olun. Var olun.
Burayı bırakmayın amma.

Pulsar_Spin_Axis için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CEYLO ()

Merhaba Satış hedefiniz nedir?

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

:)). Ne oldu hocam demeyin. Dedimya. :)) vay alla. :))

Pulsar_Spin_Axis için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

acemigms ()

:D gümüş ons çok ïsrarcı gibi yukarı gitmek için direniyor

1BeğenmedimŞikayet

Pulsar_Spin_Axis ()

Cok guzel. Tesekkurler hocam.

2BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Hocam ölene dek hepimiz öğrenciyiz, ilim beşikten mezara kadardır .. Tebrikler ederim sizi boş ver biri hep konuşur birileri de yapar.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

İnş. Ben bir az nekita geçeyimde sonra insin alsinlar. :))

acemigms için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

E olur hocam demeyin. Öğreniyorum.

Burda yazmiyorlar , b. t. c sayfasina arkamdan konuşuyor. Hiç bir yorum yapmadığım bir sayfada. Sizlere bakarak bilgi almaya çalişiyorum.

The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

acemigms ()

Aynur hanım hayırlı günler dilerim ben inanıyorum bugün 24 lerin geleceğini bu hafta kritik hafta risk alınmadan asla para kazanirmiyor umarım gümüşten çıkıp da köşede bekleyenler istedikleri yerden alırlar

1BeğenmedimŞikayet

The_RePaN ()

Emeğine sağlık hocam

2BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

100 günlük ağarlıklı ortalama bizi taşıyor şu an. .
Olabilicek en kötü durum ise 1780 ağırlıklı ortalama var.
1889,1900$ a kadar hareketlenme olabilir. 1850 e kadar iğne atişlar olsada 1872 üstün de gün kapaniş yapması gerekiyor.

24.20 ilk direnç. 23.30 bizi taşiyor şu an.
24.42 çok güçlü direnç konumunda , ytd
Öğrenme amaçlidir.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum