Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Korkulacak bir durum değil dostum sadece bi ihtimal
Zaten onslar dışında herşey yükselmiş sıra onslarda
Gümüş altın da olanlar için zirve zamanları yaklaşıyor
D_Adiguzel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()Eline sağlık hocam şöyle geriye doğru baktım şuanki tepki Mart ayındaki sağlam satış yediği düşüşte olan tepkiye benzettim belki pazartesi biraz daha yükselip seçimle beraber dip yaptirabilirler sanki bu ara dikkatli olmak lazım gibi
0BeğenmedimŞikayet
D_Adiguzel ()Hocam biraz daha acarmisiniz nasıl bi terslik bizim anlayacağımiz gibi yani
Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ademistos ()Orası haftaya belli olacak dostum
onsun aylık kapanış mumu ile dxy nin kapanış mumuna bakıldığı zaman bu işte bi terslik olma ihtimalini güçlendiriyor
Uygur063 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uygur063 ()Bu hesaba halen 21_22 dolar gelebilir