Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()desteklerde parçalı alım yapıla bilir ancak yarın hafta ve ay kapanışı düşüş daha derin olabilir dikkatli parçalı alım öneririm
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()boşa satmadım sabah endişemde haklı çıktım
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim
Deniz0655 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()@volpann Elibe emeğine sağlık 3 kasım 20.75 son rakam
1BeğenmedimŞikayet
Lahmacun ()Anladim teşekkür ederim benimde niyetimde ev almak cok yukselirse satip ev almak istiyorum umarim gerceklesir cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ticari olarak araç arsa ev vs almadığım sürece satmayı düşünmüyorum bu rakamların komik kalacağını düşünüyorum 2021 de
Lahmacun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lahmacun ()Fizikileri ileride satmayı düşünüyor musunuz acaba bende 120 gram 22 ayar 15 adet cumhuriyet 7 çeyrek 4 yarim. var acaba ileride satmali miyim illaki bu yuksekis düşecekdegilmi
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()6.02 güzel rakam
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()kuveyt türk ana yatırımım bankakasası fiziki altın
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Hangi banka kullaniorsunuz acaba, vakif ozel kursa makas araliklarini anlik yazabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Merhaba kardeşim.. eski hesaplarından beridir takip ediyordum seni.. grafikler için teşekkür ederiz.. grafikte bı ters bayrak var gibi.. ben çok anlamam acemiyim sizcede bu ihtimal varmı?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()grafikte hepsi yazıyor açıklanacak birşey yok kardeşim
Rizelli53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rizelli53 ()Bize de yazılı olarak söyleyebilir misiniz.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah teşekkürederim bol kazançlar
Borabaybora34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Borabaybora34 ()@volpann eline sağlık kardes