Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Teşekkürler bol kazanclar dilerim
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Açıkçası TL tarafında bir düzeltme gelmesi gerekiyor ancak bir şekilde yukarı gitmeye devam ediyor. Yukarıyı kestirmek kolay değil. 8.50'mi tepe, 9.00 mu yoksa 9.50'mi ? Bilemiyoruz. Ama bir noktada %7-9 düzeltme yapacaktır. Ancak fırsat maliyetini de düşünmelisiniz. YTD. İyi haftalar dilerim.
CEYLO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CEYLO ()Merhaba,
Sizce şuan tl ye çıkmak mantıklı mı?
Yada usd ye dönüp beklemek mı?
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Teşekkürler hocam @shaokahn saygılar ...
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Yok unutalım demiyorum ve düşüşlerin hala alım fırsatı olduğunu düşünüyorum. Ancak beklediğimiz gibi bir rallinin gerçekleşmesi 2021'e kaldı diye düşünüyorum. Yani kısa vade de teşvik paketinin olmayışı, ülkelerin kapanması vs altına ket vurabilir. O yüzden sabırla beklemek en iyisi fırsat olduğunda maliyet iyileştirerek. YTD.
Terapist3531 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()O zaman yandık hocam ... O zaman 2000 seviyelerini unutalım diyorsunuz ... Çok büyük sıkıntım var ... :(((
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Sorunlardan biri de o. Teşvik paketi onaylanacak mı ? Ne kadar büyüklükte olacak ? Ne zaman onaylanacak ? Özellikle son soru mühim. Şubat'a kalan bir teşvik paketi istediği kadar büyük olsun, birçok şirketin iflası, işten çıkarma, ekonominin sert düşüşüşe geçmesi demek. Deflasyonist krizin sertleşmesi demek. Bunlar geri döndürülemeyecek hususlar. Teşvik paketi seçim öncesi çıkmalıydı şimdi seçimlerde mahkemeye gidecek olursa çok sıkıntılı günler gelecektir.
0BeğenmedimŞikayet
dolarci03 ()Seçim işi uzayacak gibi seçim işi uzarsa abd teşvik paketleride uzar
0BeğenmedimŞikayet
Terapist3531 ()Teşvik paketi onaylanırsa ONS için olumlu değil mi hocam ? @shaokahn
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Geçtiğimiz hafta yukarıdaki yorumda çekincelerimi ve Altın'ın neden güçlü kalabileceğini belirtmiştim. İlk seçim sonuçları tahmin ettiğimiz üzere Trump'ın önce olduğunu gösteriyor. Trump bunu çok güzel kullanarak hemen basın açıklaması gerçekleştirdi, usulsüzlük yapıyorlar kazandığımız seçimi almak istiyorlar diye ve mahkemeye gideceğini de ekledi. Böyle bir durumda altın güçlü tutunacaktır. Ancak önümüzdeki saatlerde yada birkaç günde sonuç netleşirse o zaman daha sert bir satış görmemiz mümkün. Dediğim gibi her iki yöne devasa hareketlere aynı endekslerde gördüğümüz gibi hazır olmak lazım. YTD. İyi haftalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Spyboot ()hocam çok teşekkür ederim blom terminalde dahil hepsi ücretli veri akışı sağlıyor
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Maalesef bu programlar ücretli. Ben Bloomberg Terminal'den takip ediyorum. Bildiğim kadarıyla Thomson Reuters Eikon'da sağlıyor. Bir araştırın isterseniz. Selamlar.
Spyboot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Spyboot ()bu giriş çıkışları nereden takip edebiliriz peki hocam
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Sizin baktığınız GLD ETF'nin fiyatı. Burada genel itibariyle sadece o ETF değil diğer ETF'lerde dahil toplam giriş çıkışı görüyorsunuz. Farklı hususlar.
Spyboot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Mümkün. Biz yine de kötüye göre hazırlanalım da iyi gelirse seviniriz :)
Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Spyboot ()üstadım birşey sormak istiyorum bu eft lerin takibini spdr gold shares den bakıyoruz ben etf lerde 179 dan 176 ya düşüs görürken siz yükseldiğini söylüyorsuunuz acaba biz mi yanlış yerden takib ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Üstad paylaşım için teşekkürler...
Benim fikrimde dün gece itibariyle yukarı yönlü harekete başlayacağı üzerine netleşti yatırım tavsiyesi yapmıyorum...2000 Ler çok yakın ytd:))
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Herkes düşüş beklerken ters köşe yapabilme imkanları olur mu mümkün mü