Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Düşüş devam eder mı diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Açılmadıki daha bu gece büyük ihtimal kırmızı açar ötekiler gibi birbirlrrini genelde takip ediyorlar
Mesut1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()Üstad VIX düşmeden bunlar çıkmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Mesut1453 ()Çin bol bol yeşil yanıo
0BeğenmedimŞikayet
Yedikıta ()paran hocam bu resme baktigimda sanki satiş dalgasi gelecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Üstadım borsadan kaçan güvenli limana sığınma yapmaz mı
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam borsayı bilmiyorum ben altın gümüş ve dövizdir benim portföyüm
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Kıp kırmızı hepsi
0BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()Sence borsada en iyi banka hangisi?
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam tfx türkiye finans bu gün aktif fx girdim onun makası tfx makasıni geçti:(
Fernando_Torres için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
förrü ()o zaman yarında düşüş olur demek..
doğrumu
1BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Satış dalgası geliyo sankiii
1BeğenmedimŞikayet
Pashazadee ()Ölüm timi resmen.
1BeğenmedimŞikayet
Fernando_Torres ()Hocam hangi bankayi kullaniyorsun