Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Trk123 ()Gumus grafigi paylastnzmi goremedik usta @volpann
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()teiekkürederim
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()ınsallah eline saglık
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşkkürler bol kzançlar
Altıntakipediyor için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu konuda tavsiye veremiyoruz malesef bu yasal olarak suç ve site kuralları geriği yasak. tavsşyem takip edevceğiniz fikirlerini değerlendireceğniz insanların hedeflerinin gelip gelmediğini nekadar hakim olduğu ve bu konuda başarılı insanlara takibe alarak bir fikir sahibi olmanız olur. anlamıyorsanız alım satım değil bir noktada alış yapıp ve sabırla tl ye ihtiyacınız olana kadar beklemeniz yönünde olacaktır. aksitaktirde al sat ile gram eksiltmekten başka bir kazancınız olmayacaktır
Reyyan1453_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altıntakipediyor ()Hocam bu seviyeler beni korkutuyor bodoslama düşer diye korkuyorum ekrandan ayrılamıyorum sizin seviyenize geldik sayılır Herşey için teşekkürler :))
0BeğenmedimŞikayet
Reyyan1453_ ()Allah aşkına gümüş düşüş trenindedir 20.50 deneyebilir dediler alanlar bile tereddüt etti ama gümüş aldı başını gitti. En sonunda siz gibi oturup calisacam bu işi öğrenecem yoksa bayrak filana anlasam zaten kimseye sormam
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()yarın yenş bşr çalışma yapacağım beraber bakacağız
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()hocam sıradakı formasyon tahmınınız nedir saygılar
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()rşcaederşm
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()tşk edrim volkan
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gümüş paylaşıyorum grafik birazdan
herkeskazansın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
herkeskazansın ()Volpann kardeş elimde çoğunlukla gram var ama bir miktar tl de var gümüşe girmek için şuanki seviyeler sizce yüksek mi, yada başka bir yatırım aracı,
grafiklerin yakın takibimizde :)
0BeğenmedimŞikayet
Asikadam ()Hocam gram alınır mı acaba.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gümüş için bayrak formasyonu oluştu bayrak dışında 4 saatlik ve günlük kapanışlar gelirse gümüş tarafındanda yükselişler görüle bilir. şuan altı grafiğindeki bayrakta olduğu gibi aynı süreçteyiz bu çizgi aşılıp kapanışları takip etmek önemli paylaştığım grafikten fikir alabilirsiniz grafiğin son halini sizin için tekrar paylaşıyım
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah kardeşim
ERDEM11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()altın fırsatını kacırdım volkan tl ile gümüş alınırmı buralardan..
0BeğenmedimŞikayet
ERDEM11 ()eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim Allah nasip ederse yarın
Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Tebrik ediyorum. Eline koluna sağlık. Yeni grafigi bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Zararkeşşş ()Allah'a emanet ol, kendine iyi bak...