Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0473 06:12:27
EUR 36.1917 06:12:27
USD 34.5321 06:12:27
ALTIN ONS $2689.3550 06:12:27

Konu: ons tarafında beklenen çanak

⭐⭐⭐volpann ()
Gram Altın

arkadaşlar 2019 mayıs ayında başladığımız yükselen kanalımıziçerisinde çanak kulp formasyonu tamamlanmış. ve yanında yeşil bir mum yakmıştır bu çanak oluşumundan sonra genelde yükseliş görülür sanırım bu yeşil mum da bunun ön habercisi diye düşünüyorum ben ons da kasımda yükseliş ön görüyorum. bugun ki kapanış önemli olacak haftaya haftalık aylık kapanışla daha iyi anlayacağız. yatırım tavsiyesi değil benim ön görümdür

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

volpann ()

teşekkürederim bol kazançlar kardeşim

MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

MaSaLıMm ()

Inşallah hocam emeklerine saglik

2BeğenmedimŞikayet

volpann ()

hayırlı cumalar dilerim ustadım ailenle sevdiklerinle ve sevenlerinle herşey gönlünce olsun. güzel dileklerin için teşekkürediyorum

emekli_madenci için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

emekli_madenci ()

Eline sağlık volpan kardeşim, çalışmalarınızda başarılar kolaylıklar dilerim Hayırlı Cumalar bereketli alışverişler!

0BeğenmedimŞikayet

Tahminciii ()

Eyvallah kardeşim çok düşüncelisin:)))

volpann için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

volpann ()

birde like vereyim size kahvenin yanına lokum olsun :)

Tahminciii için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tahminciii ()

Fincan Kulp oluşmuş. artık fincanımın kulbundan tutup Kahveyle doldurup arkama yaslanıp keyifle içeceğim inşallah.

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Cevabın evet olması lazım. Bu ikinci soruyla saçmaladım, sinir oldum kendime. :(

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

volpann ()

eyvallah teşekkürederim bol kazançlar

Tahminciii için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Tahminciii ()

Emeğine sağlık kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

volpann ()

peki teşekkürler :)

LeyL için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

volpann ()

teşekkürederim bol kazanclar

Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

O hesabı biliyorum - burada öğrendiğim şeylerden biri. Ama aynı yere geliyor, de mi, $ yükseliyorsa TL değer kaybediyor demektir, bununla beraber ons da artarsa gram yükselir - kesin bilgi... mi? . Bu konular sizin elinizin kiridir muhtemelen, ama herkes için öyle değil, zamanınızı alıyorum helal edin. :)

0BeğenmedimŞikayet

LeyL ()

Sana o kulpla latte ismarlicam patron :)

2BeğenmedimŞikayet

volpann ()

şöyle söyleyim ablama gram altın 2 bacaklı bir yatırım aracıdır bir bacağı ons diğer bacağı do- l- ar dır gram altın şöyle hesaplanır ons/31.1Xdolar = gram şuanda 1907/31.1 X 7.9551=487.8 olarak hesaplanır her ikisininde yyükselişi gram altını yukseltir

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

Elinize sağlık, teşekkürler. Aynı zamanda TL de değer kaybediyor olursa, onsun yükselmesi gramı da yükseltir; bunu doğru anlamış mıyım? Yoksa yanlış mı?

1BeğenmedimŞikayet

volpann ()

dün alım fırsatları çok oldu. onları kaçırdınız. ancak fiziki alıcaksanız kuyumcuları gezmenizi ve pazarlık etmenizi tavsiye ederim zira fiziki kuyumcudan kuyumcuya fiyat farketmektedir. pazarlık ederek 480-485 aralığında alabilirsiniz buradaki rakamlara bakarak altın fizik alım beklemek doğru değil. kuyumcuya 200 gram alacağım ancak 485 olursa diyin yada 480 artık alacağınız fiyata göre ama kesinlikle pazarlık edin

adanli01 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

volpann ()

ben teşekkürederim bol kazançlar

Hatice_Eren için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

volpann ()

ben teşekkürederim bol kazançlar

Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

adanli01 ()

Hocam bugün için 200 gr fiziki altın alacağım ufak bir düşüş olur mu ne yapalım dersiniz?

0BeğenmedimŞikayet

Hatice_Eren ()

çalışmalarınız için teşekkürler yararlanmaya çalışıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Ons2020 ()

Tesekkurler emeginiz icin.

1BeğenmedimŞikayet

volpann ()

ben teşekkürederim ilginizden dolayı bol kazançlar

esma34 için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

volpann ()

ben teşekürederim bol kazançlar

_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

esma34 ()

Teşekkür ederiz saol

0BeğenmedimŞikayet

_delioglan_ ()

Emeğine sağlık kardeşim tsk

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum