Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim bol kazançlar kardeşim
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Inşallah hocam emeklerine saglik
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()hayırlı cumalar dilerim ustadım ailenle sevdiklerinle ve sevenlerinle herşey gönlünce olsun. güzel dileklerin için teşekkürediyorum
emekli_madenci için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
emekli_madenci ()Eline sağlık volpan kardeşim, çalışmalarınızda başarılar kolaylıklar dilerim Hayırlı Cumalar bereketli alışverişler!
0BeğenmedimŞikayet
Tahminciii ()Eyvallah kardeşim çok düşüncelisin:)))
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()birde like vereyim size kahvenin yanına lokum olsun :)
Tahminciii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tahminciii ()Fincan Kulp oluşmuş. artık fincanımın kulbundan tutup Kahveyle doldurup arkama yaslanıp keyifle içeceğim inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Cevabın evet olması lazım. Bu ikinci soruyla saçmaladım, sinir oldum kendime. :(
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah teşekkürederim bol kazançlar
Tahminciii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tahminciii ()Emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()peki teşekkürler :)
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim bol kazanclar
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()O hesabı biliyorum - burada öğrendiğim şeylerden biri. Ama aynı yere geliyor, de mi, $ yükseliyorsa TL değer kaybediyor demektir, bununla beraber ons da artarsa gram yükselir - kesin bilgi... mi? . Bu konular sizin elinizin kiridir muhtemelen, ama herkes için öyle değil, zamanınızı alıyorum helal edin. :)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Sana o kulpla latte ismarlicam patron :)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()şöyle söyleyim ablama gram altın 2 bacaklı bir yatırım aracıdır bir bacağı ons diğer bacağı do- l- ar dır gram altın şöyle hesaplanır ons/31.1Xdolar = gram şuanda 1907/31.1 X 7.9551=487.8 olarak hesaplanır her ikisininde yyükselişi gram altını yukseltir
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Elinize sağlık, teşekkürler. Aynı zamanda TL de değer kaybediyor olursa, onsun yükselmesi gramı da yükseltir; bunu doğru anlamış mıyım? Yoksa yanlış mı?
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()dün alım fırsatları çok oldu. onları kaçırdınız. ancak fiziki alıcaksanız kuyumcuları gezmenizi ve pazarlık etmenizi tavsiye ederim zira fiziki kuyumcudan kuyumcuya fiyat farketmektedir. pazarlık ederek 480-485 aralığında alabilirsiniz buradaki rakamlara bakarak altın fizik alım beklemek doğru değil. kuyumcuya 200 gram alacağım ancak 485 olursa diyin yada 480 artık alacağınız fiyata göre ama kesinlikle pazarlık edin
adanli01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekkürederim bol kazançlar
Hatice_Eren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekkürederim bol kazançlar
Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
adanli01 ()Hocam bugün için 200 gr fiziki altın alacağım ufak bir düşüş olur mu ne yapalım dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Hatice_Eren ()çalışmalarınız için teşekkürler yararlanmaya çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Tesekkurler emeginiz icin.
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekkürederim ilginizden dolayı bol kazançlar
esma34 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()ben teşekürederim bol kazançlar
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esma34 ()Teşekkür ederiz saol
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık kardeşim tsk