Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Tesekkurler hocam:)
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()BTC'nin dominansi zaten yüksek bir seviyede Haftalık MA20 seviyesi yani % 60.82'de kapanışlar yaptığı takdirde daha da yükselmesi olacaktır.. Şuan günlükte 200 MA'dan 62.60$'in az altından RED yemiş hacmin ve altkoinlerin yukarı yönlü ivmesi BTC. D'nin adım adım düşmesi olacaktır..
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Tesekkur ederim hocam, btc nin yataya baglamasi isimize gelicek degil mi, yukselisine devam etmesi sorun olur mu altlar icin?
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba Beliz hanım, kısacası şuan haftalık görünümde belirttiğim gibi NEO hala pozitif 15.40$ aşağı yönlü kirilmadigi sürece sıkıntı yok.. En son 7 Ekim'de en düşük 16$ seviyesini görmüş olduğu ve şuan günlükte 50 MA direncinden bir RED yemiş 19.12$ bu seviyenin üstünde kapanışlar GÜNLÜK KAPANIŞLAR çok ÖNEMLİ ve adım adım 1 Ekim'de test ettiği 20.36$-22.53$-23.20$ ve adım adım yeniden 25.859$ seviyesine ve yeni zirvelere doğru gidecek olduğudur.. Şuan günlükte ki desteği de çok önemli bu seviye ise 17.50$ bu seviyenin üstünde tutunduğu sürece 50 günlük MA'yi kırmayı deneyecektir bir yandan da BTC'nin gidişatına göre hareket etmemiz gerektiğini de hatirlatayim..
beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
beliz0207 ()Hocam neo yorumu da alabilir miyim, nerde cikmam gerekiyosa bu kez cikicam..