Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ons 1735'i aşağı yönlü kırarsa 1500'ler hedefe girer. 1862 üzerinde kapatmadığı sürece metallere yaklaşmamakta fayda var bence.
deryanın_sesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deryanın_sesi ()İyi akşamlar Çelik Bey;
Yazılarınızı hatırlıyorum, tebrik ve teşekkürler gönderiyorum.
Borsada bir kaç tur iyi kar aldım.
Metallerde ons nedeniyle pek sıcak bakmıyorsunuz sanırım. Ben $ da çok iddialı rakamlar beklemesemde gr altın 400/405 civarında iyi alım bölgesi olduğunu ve ons destekli yukarı gideceğini düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim. Görüşleriniz önemli, teşekkürler:)
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pro_Traderxxx ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
karadr ()Sizce bu trend devam eder mi? Bist ralli yapmaya devam edecek mi hocam?
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@Pro_Traderxxx Herkes kazansın diye çok uğraştık ama ne dolarcıları ne gramcıları ikna edebildik.
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Selamlar Hocam BİST'te düzeltme tamamlandı demek için erken mı ? Bburadan devam eder mi artık hedefine ne dersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Sağolun hocam. gyolar da sıkıntı olmaz inşallah
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()faiz artışı olursa bankacılık başta olmak üzere bistte yükseliş beklerim. Çimentolar biraz düşebilir.
Dolunay_11 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dolunay_11 ()Hocam hayırlı sabahlar nasılsınız? Faiz arttırımı işe birlikte bizde geri çekilme bekler misiniZ ? Hangi firmalarda artış beklersiniz? Hangilerinde düşüş? Hisse bazlı yönler ne olur? Bu kadarcık sorularım teşekkürler:)
0BeğenmedimŞikayet
Kaço ()Çelik bey dolarda hangi sevyelere kadar sarmalar bekliyorsunuz yarın için
0BeğenmedimŞikayet
Ez_Renas ()Hocam kur buralardayken Yabancının riske gireceğini, zannetmiyorum , Dolar ufak bi aşağı salsa bist uçacakta bakalım hayırlısı.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Onlardan bir şey çıkmaz. Yabancı gelirse ...
Ez_Renas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ez_Renas ()Isınıyor valla öyle böyle yeni gelen 2 milyon bist musterilerine süpriz olacak.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bunlar ısınma turları daha.
Ez_Renas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ez_Renas ()Hocam bistinde yakın zamanda pili bitecek , bist şişti bu aralar, 125 bin 130 bin görecek gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()belkide daha fazlasını kazandırmıştır:)))
Saygılarımızla daima