Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
esnafbaba ()senın hesabında ne kadar ücretle yaptı 2.5tl makas? bana dediki sistem kendisi ayarlıyor.
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Düşürmezse paramı çekerim derim önceden iyiydi sonra makas açtılar günlük 10-15 kuruşta al sat yapamıyoruz can sıkıcı valla
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Yok hocam
@Edirneli22_ kuveyt olur hocam 2 tl makas diyolar 250 bin tl ye yapıyormuş
@cnc25 git hocam hakkini ara ama bak oyle makas yok ekran resmi getirin vs derse bilgi seni gonderiyor basindan
Benim resmi goster bu kezde dicek ki tc sini verin inceliyelim
Makas düşmüyorsa makas yapan bankalar var dedi biliyorlar çünkü
ozdemir1406 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()Bende Bi konuşayım yada şubeye gidip görüşeyim
0BeğenmedimŞikayet
ozdemir1406 ()üstad twitter ya youtube takip adresin var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()hangi bankaya geçmeyi düşündünüz üstad
0BeğenmedimŞikayet
Mahoni13 ()Mesela ne kadar bi meblağ gerekli 2.5 lara düşsün :)
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Bende 6.5 7 tl idi
Ben actim tlfn 3 4 dakika konuştum beni taniyor zaten biliyor ki kapatirim ben her yerden al sat yaparim tmm abi bi kac gun izin ver dedi
Yapmış 2.5 tl ypmassa yine kapaticam dun isler yogundu gecistirdim
cnc25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cnc25 ()520 bende şuan
1BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()@Mahoni13 arayin temsilcinizi konuşun benim makasi temsilci yapti
Dunyazmis mesaj 2.5 tl olucak 2 zor gibi vs yazmis
Smdi bu yfx abc diye meblag ayırmış paraya gore makas vs
Temsilcisinize sert ayar çekin kem küm yok sert gidiceginizi anlasin hop makas dipde
ankaraefesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mahoni13 ()Hocam bizde neden yüksek 5.05 şuan
0BeğenmedimŞikayet
ankaraefesi ()Hocam tfx bende 512 makas farkı var.100 bin TL hesapta var. sizin makas neden düşük, ne yapmalıyım düşük makas için.