Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Teşekkür ederim
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım ben al sat yorumu yapmam kusura bakmayın. kararı sız vermelısınız, zaten yasak al sat demek
Aşkım_gumus için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aşkım_gumus ()Arkadaşlar bu işlerde yeniyim ve perşembe ye göre elimdeki gümüşü satıp nakite beklememi kâr li olur yoksa devam etmek mi karar veremedim fikriniz nedir ytd
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()tesekkurler. ben de persembeye gore pozisyonumu belirleyecegim.200 ve alti olursa anlik dususten faydalanip kademeli sepetimi yapacagim. aldigim rakamdan daha duserse de bakmayacagim.200 uzeri olursa etkilerini bekleyecegim
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sorun değil, üstüne basınca çok rahat okunuyor. Elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Sevenin çok bildiğin yoldan şaşma kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
Cem2501 ()Aynı beklentideyim Üstad.. Bence 200 baz puanı geçmeyecek gibi...
Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Allah razı olsun bilmukabele
0BeğenmedimŞikayet
Kranih ()Peki 300 baz puan gelirse diye düşünüp 200 yada 300 kesin diyorum bende satıp tekrar almak mantiklimi sizce
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah dostum saolasın, hayırlı gunlerın hayırlı kazancın olsun
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Eline sağlık @66vip
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dikkat cekmek ıstedıgım o sabıt kalırsa yada 200 bazda kalırsa aynen oyle.
Ama kımseyı pek ılgılendırmedı sanırım yazım ıkı saattır dusmedı grafık olarak attım, saolasın kardesım en azından bır kısının ılgıenmıs olması emegıme deger.
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Emeğine sağlık yanlız sabit bırakırsa millet tam ters köşe
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık