Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
1BeğenmedimŞikayet
guliz ()Bu farkli iki tane paylasilmis burda 1151 ana dedtege jadar dusus girunuyir yukselisler bende daha once cikan 1211 suan 1207 olarak degisti burdada aynisi var. kisacasi grafik uzak durun diyor
0BeğenmedimŞikayet
guliz ()Bidakika bunumu inceledim ben
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()grafiklerde geçmiş fiyat hareketlerini izah etmek işin kolay yönü,
önemli olan o andaki geri dönüş noktalarını güvenli ve sürekli olarak belirlemek,
deneme yanılma yoluyla, ciddi para bağlamadan test etmek olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
guliz ()Zayif yon tamamen asagi %60 asagi %34 yukari cikabilecegi yer 1191 destegi 1168 ama 1173ten cikabilir. tahminlerimle ayni bugun yazfigim yorumlardan farksiz zaten biz yukselis icin once 1192 uzerini gormesi gerektigini asagda ise 1182 gorulurse 1170leri kirmaya calisacagini yazdik elinize saglik tamamen benim fikrimle aynidir