Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0483 12:13:26
EUR 36.2666 12:13:26
USD 34.5730 12:13:26
ALTIN ONS $2672.5400 12:13:26

Konu: <@kıncı> qram

⭐⭐Akıncı ()
Gram Altın

benim trade anlayışımda ucuza al pahalıya sat vardır pahalı alıpda daha pahalıya satmak zordur...

Yorumlar (22)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

2 ay önce petrol -40 $ gördü dostum bu piyasada herşey olur... sen hala altının reel piyasadaki ticaretden fiyatlandıgınımı düşünüyorsun ? türev piysa diye bir dünya var..

ramowramo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ramowramo ()

Hahaaha nerde yaşıyorsunuz amerika mı buraya gelin de görün bakalım kaç dolar

Papatya_mahmutt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Papatya_mahmutt ()

950 ile 1050 dolar arasında değişiyor maliyeti

ramowramo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ramowramo ()

Bunlar ons altının çıkarma bedelini bilmiyorlar galiba dünya eski dünya degil artik

Zararkeşşş için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Papatya_mahmutt ()

Hiç belli olmaz ons 1700 bencede gelicek bide dolar salarsa herşey olabilir dolarda 7.20 çokta hayal değil

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bana geldi yazınız :)

cgty1903 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

ona lafım yok zaten ben sadece düşüşncelerimi söylüyorum bir analiz sonucu mesela belki bu kesik çizgili mavi kanalı yukarı geçip yeni bir kanal açacak..

cgty1903 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

cgty1903 ()

uzun bir yorum yaptım içinde bt c geçtiği için krpto tarafına attı herhalde.. yok mu bunun bir çaresi:)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bakalım bunu belirliyecek olan piyasa bir kesim almak için düşüş bekliyor bir kesim elindekini satmak için yüsekliş.

Okf_68 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

100 lira dedigin % 20 % 140 yükselmiş bir ürünün bu kadar düşmesi abes olmamalı 420 civarı önceligim sonrasına bakıcaz tekrar

0BeğenmedimŞikayet

cgty1903 ()

Hocam haklısınız kesinlikle, burdan bakınca rakam çok şişmiş görünüyor. ama yükseldi diye daha da yükselmeyecek diye bir kural yok. 2012'de 5 dolardı btc şu anda 11800$. Altın ons 2011'de 1920 gördü, şu anda o rakamın bile altında:) Örnek çok denk olmadı ama demem o ki altını sonuçta piyasa, global ekonomik göstergeler ve arz- talep dengesi fiyatlıyor. Piyasa daha gidecek yolu var derse gider bana göre.

0BeğenmedimŞikayet

Okf_68 ()

İyi bir düşüş olurmu sizce yükseliş bekleyen kesim var

1BeğenmedimŞikayet

Zararkeşşş ()

Cidden gramın 100 tl düşeceğine, 370-390 aralığına geleceğine inanıyor musunuz? Cidden soruyorum.

Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

hem ons hem dolar allah aşkına dolarda bu seviyelere normal yermi 7 liranın altına gelmeli bu yükseliş zmana yayılıp sindirilmeli aynı 7,20 zirvesinden sonraki süreçde oldugu gibi..

furek4343 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

altda mavi çizgilere yaklaştıkca.

ozgrylmz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

furek4343 ()

Nasıl bir haber kaynağı bekliyorsunuz? Oraların destek olacağını düşünüyordum. Faiz artırımı tahminimce 150-200 baz olacaktır. Bu da maksimum 7,70 e çeker (çekmez bile) ve sonrasında geri yükselir. Ons ayaginda mi düşüş bekliyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

ozgrylmz ()

Sonucta sizde yatirim yapiyorsunuz gonlunuzce olsun insallah

0BeğenmedimŞikayet

Kral6161 ()

eline sağlık kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Akıncı ()

bence dahada fazlası olacak.

furek4343 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

furek4343 ()

Ben 472-476 arasını ana hedef, 466 yı da kademeli hedef olarak görüyorum

ozgrylmz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ozgrylmz ()

Ucuz derken fiyat araligida belirtirmisiniz mesela kac olursa alirsiniz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum