Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
1BeğenmedimŞikayet
Tersgold ()Saygılar kardeşim eyvallah
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()Al- sat- tut yada yon belırten yorumlardan kacınırım, sadece ani degişikliklerde (bu sevıyelerden parcalı alım yapılır- yada satılır ) gibi belirtirim. Kazanç kişiye ait oldugu gibi kararda kişiye ait olmalı. Ben sadece genel anlamda ongorumu paylasırım.
Yon yada al- sat yorumu yapmam za- ten ya- sak ve kesin rakam hatta tarih verenlerden uzak durulmasını tavsiye edebilirim çünkü teknikte tarıh olmaz, ancak temel verıler ve haber akısları ıcın tarıh verılebılır.
Grafıklerde sorulacak soruların hepsıne cvp var, grafıkten herkes anlayamayabılır, o yuzden grafık ıcıne ve altına acıklayıcı yorumlar eklerım.
Profılımde sabıtledıgım yorum, grafıkler ve grafıklerdekı acıklayıcı yorumları okuyabılırsınız.
SAYGILAR
1BeğenmedimŞikayet
Guler571 ()Aynen katiliyorum 66vip !
Teşekkürler...
Hayırlı sabahlar olsun..!
0BeğenmedimŞikayet
Ericcantone ()Kardeş kesinlikle doğru söylüyorsun sana katılıyorum , ancak şöylede birşey var ; ben ilk gümüş aldığımda 656 dan aldım. Ama gümüş 6.90 dan gelmişti oralara. Sonrasında ben aldım 5,50 ye düştü.26bin tl zarar yazdı. Çıktım çok şükür. Şu an için sorun yok. Ama insan acı tecrübe yaşayınca temkinli daranmak istiyor. Yada alıp unutacan. ENgüzeli.
1BeğenmedimŞikayet
Edese ()İşte bu yorumları okuya okuya bir de yaşaya yaşaya öğreneceğiz bu işleri... Kaleminize sağlık :)
20BeğenmedimŞikayet
66vip ()Dibin dibini bekleyen alamaz, açgözlülükten
Tavanın tavanını bekleyen satamaz, kanaatsizlikten
Çok kazanayım diye parçalı işlem yapamaz, şükürsüzlükten
Satıp kazansada hayrı göremez, tekrar alttan alamaz, sabırsızlıktan.
Bu piyasanın altın kuralıdır;
Sabır- Şükür- Kanaat...
Alımızın tok gözlü, satışınız kanaatli, kazancınız bereketli ve şükürlü olsun.
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Eline sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hayırlı geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Ş_yılmaz ()Aynen alım için zaman daralıyor. Ama geriçekilmelerin biraz daha derin olacağı yçnündeyim ama dediginiz gibi bu aydan sonra 450 ye inse bu altın 500 üstüne atacaktır.
0BeğenmedimŞikayet
Seyyah90 ()Aynen öyle ...
1BeğenmedimŞikayet
üçkardeşler ()Allaha emanet hemso
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Kal sağlıcakla dostum,
Allah'a emanet
Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Haklısın hocam iyi geceler
0BeğenmedimŞikayet
çekirdek22 ()Kesinlikle abi iyi uykular
9BeğenmedimŞikayet
66vip ()Cümleten hayırlı geceler ALLAH a emanet olun
Yarın görüşmek üzere
Kapanıslar olumlu, Önümüz açık.
En buyuk servet aile ve uyku...
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hocam elinize sağlık. Karanlık bir anda ışık gibi geliyorsunuz valla. Emek veriyor fikir oluşmasını sağlıyorsunuz. Hakkınızı helal edin çok teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
NCT16 ()Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Helalindens ()Teşekkürler
Gözünüze yüreğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
ALİ_SAMİ ()değerli öngörüleriniz için teşekkürler..
1BeğenmedimŞikayet
KAPLAN_NALPAK ()Sayenizde artık yazıları hecelere ayırarak okuyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Aslında kasıma kadar depoyu fulleyip beklemeli al sat yaparak ardından bakabiliriz
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Allah razı olsun abi. Sen olmasan içimiz rahatlamayacak. Şu yorumdan sonra düşerse düşsün nasıl olsa hak ettiği yeri görecek inşallah diyebiliyorum. İnşallah umduğumuz yerleri görürüz
1BeğenmedimŞikayet
Melaike ()@66vip ilk Mike benden yüreğinize sağlık çok faydalı teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Bilmez51 ()Bu kadar emeğe kocaman TEŞEKKÜR