Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
furek4343 ()Sizce yön nereye daha yakin hocam
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()Sadece ons a bakmak dogru sonuc vermeyebılır, usd ayagı var bırı dıgerıne ters hareket edıyor, sayet ıkısı bır hareket ederse ons hesabı yapılabılır, kısaca soyle dıyeyım daha oncekı egıtım garfıgı dıye paylastıgım grafıkte de gorunuyor 6,21 karar yerıdır.
Alt yorum
@42hakan42
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Bilmukabele. Devam lütfen, yazdıklarınızı virgülüne kadar okuyorum, teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Duru07 ()Allah razı olsun kardeşim çok faydalanıyoruz
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık takip ediyorum inşaAllah
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Al- sat- tut yada yon belırten yorumlardan kacınırım, sadece ani degişikliklerde (bu sevıyelerden parcalı alım yapılır- yada satılır ) gibi belirtirim. Kazanç kişiye ait oldugu gibi kararda kişiye ait olmalı. Ben sadece genel anlamda ongorumu paylasırım.
Yon yada al- sat yorumu yapmam za- ten ya- sak ve kesin rakam hatta tarih verenlerden uzak durulmasını tavsiye edebilirim çünkü teknikte tarıh olmaz, ancak temel verıler ve haber akısları ıcın tarıh verılebılır.
Grafıklerde sorulacak soruların hepsıne cvp var, grafıkten herkes anlayamayabılır, o yuzden grafık ıcıne ve altına acıklayıcı yorumlar eklerım.
Profılımde sabıtledıgım yorum, grafıkler ve grafıklerdekı acıklayıcı yorumları okuyabılırsınız.
SAYGILAR...
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Faiz kararında cok ciddi hareket bekleyen piyasa ve yatırımcılar bekledıgını bulamıycak gibi, ancak abd de ki belirsizlikler (baskanlık se- cım olayı tesvık paketi vs) bır mıktar etkılı olabılır.
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()485 altında seyreden gr/tl
6.21 altında seyreden gümüş
1911 altındakı altın ons
25 altındaki gümüş ons beni korkutur.
Yükseliş bandına gecebilmek için bunlar ustundekı dırenclerı asıp kalıcı olmalıdır.
6BeğenmedimŞikayet
66vip ()Hayırlı haftalar olsun cumleten altın in, piyasa acılıyor, kazancınız daim olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hurmus ()Elinize emeğinize sağlıklik
1BeğenmedimŞikayet
expert45537 ()Çok yararlı çalışmalarınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Emeğinize sağlık teşekkürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt26 ()Emeğine sağlık abim
1BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Emeğine sağlık ustam hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Usta tesekkurler.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Amin Hakan kardesım, cumlemıze ınsallah
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mrtkrm ()emegine saglik Allahrazi olsun
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık kardeşim. Hayırlı geceler diler, hayırlısından daim kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Antepli_muhendis_ ()Teşekkür ederiz emeğine saglik
0BeğenmedimŞikayet
RESPAWM ()emeğine sağlik
1BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Eline emeğine sağlık dostum,
Saygılar