Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Gümüş basit teknik analizlerde takip edilebilen bir emptia olmadigini sanirim en acemi yatirimci da son 2 ay icinde anlamış olmali ; Gümüş yatırımcısı gumusun tarihsel seyrine dikkat etmeli , time zon analizi , gann analizi bir de en zor olan Eliot analizi ustası teknikcileri takip etmeli noktalarının slis. de, mümkünse en azından birini az çok kendi de yapabilmeli. OZELLIKLE alış yeri zamanlaması en büyük eksiğimiz
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Yani başlasın tabi doyamadı diplere, bi doysun da o da rahatlasın bizde
A29 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()dün 6,14 kırıldı ama 5,78 e gitmedi ama en az saatlik kırılma gerekiyor diyorsan o başka
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()gümüş 6.14 arasına sıkıştı kaldı 6.33 üstü kısmen daha rahat 6.14 kırılırsa yeniden 5.78 yolculuğu başlayabilir.
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Ons artsın ya onayla artan gümüş daha sağlam sanki :)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Senin bu iş doların artmasına kaldı artık bence:)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()İnşallah diyelim :))
Gramstayle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gramstayle ()Beklicez ana parayı kurtardıktan sonra daha dikkatli hamleler yapıcaz :) bundan ders çıkartcaz
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Napacaz bilmiyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
Gramstayle ()Terste kalmasam min. Parama yüzde 4-5 kar eklerdim kısmet değilmiş diye diye kapattık kısmetimizi de :))
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Bende senin gibi düşünüyorum. Ama terso kalmaktan hayata tersten bakmaya başlayacam diye korkuyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Gramstayle ()Aynı yerden tersteyiz galiba zarar kes yapıp al sat yapsaydım çıkartıyordum zararımı fakat 6 nın altına düşeceğini nereden bilebilirdik ki bu gümüşün ne yapacağını buradakilerin ek kıralı bile kestiremiyor ben böyle düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Hemde baya bi kara geçmiştik. Bu gümüşün bana 30 bin kazandırması lzm zararı kapatması için ama nerdeee anca düşüyor zıkkım
gümüşengineer için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Moralim bozuluyor artık benim şurana kadar dünyanın karını yapmam lzmdı 2 ay oldu ama daha gün yüzünü göremedik bu ne arkadaş
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()2 ayı geçti hocam toplasan 1 hafta terste kalmadım. Nasıl bir orandan aldıysam bi gün yüzü göstermedi. Bu kdr bekledim iyi bir kar görmeden satmakta istemiyor içim ama yükselecek gibi bi izlenim bi türlü vermiyor. Hatta yeni rezerv açıklaması varmış cmt. Bu daha da düşürür mü acaba. En son doğalgaz bulundu haberiyle baya bi düşmüştü
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Sende haklısın valla 6.47 de uçup gitti şansına :(
0BeğenmedimŞikayet
RiCHiE__RiCH__ ()Dur be hocam sinirle oturup zararla kalkican sabret satim ne yapıcan sakin ol yazik emegine
1BeğenmedimŞikayet
gümüşengineer ()Gümüs almak yerine altın alsa idik şuan kâra geçmiştik
1BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Nefret ettim şu gümüşten, girdiğime bin pişman etti beni. Bunun yükseleceği falan yok galiba. Zarardan çıkıp kaçmak sonra da bir daha gümüşe bulaşmamak en doğrusu galiba ytd
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()22 altı busene gelme ihtimali var mı. 22.90 gördü en düşük
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()düşüş bekliyorsun ya
yine 2. x gelir mi
malum geçmişte 11 dolar olmuş yıllarca kalmış
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kim bilebilir ki?
ZGK için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ZGK ()tl olarak kaça düşer hocam
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Malesef. Daha aşagısıda olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Gene mi 22 ya :(
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Bende onu paylaştım umarım faydası olur. grafiklerin yardımcı oluyor thanks.