Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Dün yukarıdaki grafikte değinmiştim haber akışının altın üzerindeki etkisine. 1910 altına düşmüş olmamız teknik anlamda olumsuz. Önümüzdeki birkaç günde tekrar yukarı atabilmemiz lazım aksi takdirde tekrar 1820-50'li seviyelere doğru geri çekilme sürer. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Seçime kadar ki dönemde yüksek volatilite bekliyorum buna aşağıda 21-21'li seviyeler de dahil. Ancak sonrasında Biden seçilirse ( ki seçilecek gibi görünüyor) büyük bir ralli bekliyorum. Özellikle 2021 ve2022 yıllarının parlayan yıldızı olacağı kanaatindeyim. YTD.
Onsmu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onsmu ()Hocam gümüş ons ta beklentınız nedri
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zaza_Bingöllü ()Teşekkür ediyorum dost
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Evet tekrar bir düşüş görebiliriz önümüzdeki 4 hafta içerisinde çünkü seçim belirsizliği ve seçim sonuçlarını Trump'ın küçük bir farkla kaybetmesi halinde usulsüzlük oldu diyip farklı yollara gidilmesi söz konusu olabilir. Böyle bir durumda nakit biraz daha değerlenecektir. Ayırca dolar/TL için de teknik bir geri çekilme mümkün olabilir her ne kadar yüksek bir oran olmasa da bu düşüş gram ve sizin nezdinizde bilezik fiyatlarını düşürebilir. YTD. Selamlar.
Zaza_Bingöllü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zaza_Bingöllü ()Emeğine sağlık dost, bilezik almam gerekiyor ne düşünüyorsun ilerleyen zamanlarda düşüş yaşanır mı saygılar