Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Aynen öyle hocam Allah olmayan herkese isteyen herkese nasip etain insallah
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Allah sizden de razı olsun hocam.
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler dostum eksik olma çok sağol Allah razi olsun..
Comolocco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Comolocco ()Hayırlı olsun hocam.
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim değerli kardeşim, Allah razı olsun.. Zamanında herkesin eline çok fırsat geçse de ne zaman yazıldı ise kaderde o zaman nasip oluyor işte.. Herşeyde vardır bir hayır Rabbim hayırlı olanı nasip etsin diyelim..
Okan77 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Okan77 ()Hayirli olsun hocam Allah gule gule oturmayi nasio etsin insallah ev sahibi olmak cok guzel bi duygu bu devirde kendimde 2017 de almistim suan bu sartlarda olsa belki alamazdim nerdeyse iki kati yukseldi o zamandan bu yana :)
1BeğenmedimŞikayet
gokhan0006 ()hayırlı uğurlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla otur inşallah. grafiklerini yorumlarını özledik:)
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hoşbulduk evi hallettik, aldik sağ salim şimdilik bir sıkıntı yok kardeşim tşk ederim, Allah razı olsun.. Rabbim olmayanlara nasip etsin inşAllah..
gokhan0006 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
gokhan0006 ()usta hoşgeldin. evi ne yaptın? tam olarak bittimi işler güçler?
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Ben hala LİNK'teyim 11.20$'in üstünde kalıcılık sağlarsa LİNK'i 50 günlük MA seviyesi olan 11.53$'a ve ardından adım adım 13.28$'a doğru gitmesi sözkonusudur..
Karanlık18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Neo dan linke geçsemmi hocam zarar yok
0BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Teşekkür ederim Tamam hocam hangi siteyi kullanıyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Cuma günü aldim kademeli girislerim mevcut en son alimim 10.25$ günlükte 9.70$'in altında kapanışlar yapmazsa tutacağım.. Günlük grafikte 10.80$-11.60$ çok önemli dirençler mevcut.. @Fatihkarli ..
Karanlık18 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Karanlık18 ()Hocam günaydın kaçtan girdiniz linke
1BeğenmedimŞikayet
Fatihkarli ()Valla bende sabah 80.10 try den %50 girdim, bakalım nasibimizde ne var?
1BeğenmedimŞikayet
Ugurdr ()Çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın iyi tatiller dostum, hayırlısı olsun bende yaklaşık 3 haftadan sonra LİNK'e giriş yaptım bekleyelim görelim bakalim..
@Fatihkarli @Selyıl iyi pazarlar bol kazançlar dostlar..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın tşk ederim, YFİİ/USDT günlük görünümde, pozitif duruma geçmesi için öncelikle MA20 seviyesi 2.650$'in üstünde kapanışlar yapması şart görünüyor.. 4 saatlik görünümde ise 20 SMA 2.000$ ve 50 SMA desteği 1.965$ seviyelerinin de mevcut olduğudur.. Saatlik görünümde ise 1.840$ önemli destek onun üstünde 1.960$ seviyesi yer alıyor.. Üstte dirençler 2.200$'in üstünde tutunması durumunda 2.340$ civarı seviyeleri mevcut.. YFİİ'nin üstseviyelere gitmesi yukarı yönlü ivmenin devamı için 2.600$-2.650$'in üstünde tepe yapması gerekiyor bilgine..
Ugurdr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Günaydın, iyi pazarlar
1BeğenmedimŞikayet
Fatihkarli ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Ugurdr ()Günaydın emeğinize sağlık hocam. Yfii için analiz yapabilirmisiniz? Çok teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın kardeşim iyi tatiller full btc ye geçtim şans tam yükseliş öncesi