Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()ben her zaman borsada bir miktar olunmalı diye düşünürüp ama sektör olarak seçici olmak gerekir bazı dönemlerde, birde ralli varsa zaten ne alsan kazanırsın.. çalıştıgın kurumun yatırım danışmanı ile görüşüp orta vadeli yatırım şeklinde portföye hissede ekleyebilrisn
Taner_Acar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taner_Acar ()Dün Altından çıkış yaptım, Alım fırsatı vermezse kısa vadede borsaya yönelmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklımı?
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()neden olmasın tek yapman gereken sabır etmek altında trend 1,5 yıldır küçük düzeltmeler ile sürüyor borsada aynı şekildedir dogru yerden alınan her şeyden kazanamamak büyük bir beceri isder (sürekli al sat yapma hevesi gibi)
Taner_Acar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()aynen öyle kardeşim bu senaryo hep böyle olmuşdur. sabır edip bu döngüyü yakalayan para sayma makinesi ile sayar karını :)
kkartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Taner_Acar ()Biz yakalaya bilirmiyiz bu rüzgarı kardeş ? )
kkartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()@Sener81 bak bilader yatırım böyle kar potansiyeli olan şeylere yapılır altın içinde bu fırsat 200-250 arasıydı çok kısa vadeli hareketlere kapılıp önce az bir kar görüp sevinip sonra uzun süre stresli günler geçirecegin ters pozisyona yakalanabilirsin. bir ürün zirveye giderken birşeyler dibe gidiyor demekdir önemli olan dogru yere yakın bir yerden dipdekine geçip trenin kalkmasını bekleyip son duraga kadar sabretmekdir.. kısa vadeli hareketler dünyanın en iyi traderini bile tersde bırakabilir ama uzun vadede yanıltamaz umarım beni daha iyi anlamışsındır şimdi.
1BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Dolar bazında Türk şirketleri inanılmaz ucuz. Doları istedikleri seviyeye çıkartıp, o seviyeyi bilmiyorum, yüksek kurdan TL ye geçiş, borsada parayı ikiye katla, sonra düşen kurdan dolar yap ve git:)) aynı senaryo ama hep işliyor