Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0829 23:30:22
EUR 37.2059 23:30:22
USD 34.3290 23:30:22
ALTIN ONS $2736.8450 23:30:22

Grafiği gönderen: ALONE_EAGLE

⭐⭐ALONE_EAGLE ()
Gümüş

Ons olarak ta bakarsak üçgenin geriden gelen üşt çizgisi ne değip yukarı atmış ilk işaretli alan solda şimdi de bu çizgiye sadık kalırsa tepki alacağı yer 24.12 civarı buradan test ederse dönmesini bekliyorum ytd

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Of off, o ters T yi görmek istemiyorum:)

ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Altına inmesinde sıkıntı olabilir ozaman orayı destek yapsın al sat sirkülasyon dan sebep birde konuşma var biraz kritik tabi

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hay görmez olaydim o 24.1 i, değmedi yapıştı şu an:(

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Öyledir kızımız :) ama bu agresif lık doğru zamanda ve rakamda alınan kararlar ile müthiş bir zerafete dönüşebilir teknik te herzaman geniş resmi önünden ayırma bazen saatlikte falan boğulur insan ne oluyor diye günlük haftalık aylık bir ajanda tut kendine öğrendiklerinin özetini not al ara sıra okur öğrendiklerini tekrar edersin defterin tersinede işlemlerini yaz neden girildiğini hedefini falan ve kitaba sadık kal o zaman terste olsanda bu benim olayım dersin büyük parçalar ı trend başlarında yap uçaklar ile haftalık al sat yaparsın günlük yorucu zaten

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Bu arada kisisele ders çalışmalarını not aldım, eksiğini gece tamamliycam. Musait olurda bir bakarsan nasıl konuya bağlı mi gidiyorum diye, cok sevinirim. Musait olursan tabii:)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Allah ağlatmasın... :) Cok şükür, enerji hedef istek olmaz ise hicbirsey olmaz. Sen bendeki birikmiş enerjiyi fişekte gör bide, halaya seni de alacağım:)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Benimde yıllarca yatırımda bildiğim fiyatı düşük yakalamaya çalışıp, uzun vadede stressiz kazanç elde etmek idi. Gümüş çok agresif. O yuzdende ilgimi çekiyor.

3BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Hesabını tutmadım ama artıdayım sanırım bu uzun ve dikenli bir yol teknik bilgiden önce öğrenilmesi gereken durumlar var ben onları daha önemli buluyorum misal bir şey bilmeyen insan dip ve tepe takibi çok rahatlıkla yapabilir ama sabırla acele yok yani 6.95 tepesi yukarı gidemedi yani bir hafta sonra 6.85 ten satılırdı sonra izle sabırla 5.40 civarı biraz oyalandı yani alta gidemedi alınır gibi en basitinden göz takibi sabır ve relax

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Hah, tam icimdekini okudun. Öyle gunluk al sat yapamam, yapanlara cok saygim var ama, benim cok vaktim yok. Bakma 2 aydır anlayabilmek ve birazda tanımak için fazla mesai harcıyorum burada, ve güzel dostlar var. ama cok yorucu. Ömrünü alıyor insanin, disariyla baglantiyi kesiyor. Ben böyle bir hayat istemiyorum. Az, temiz, öz hareketler yeterli. Tabii nasip olursa. Senede 3 okkalı hareket %40 45 gram artışı bile sağlar. Bakalım, sizlerin desteği ile ogrenmeye gayret ediyorum. Konuşulanları anlamak bile mesele hiç bilmeyene...

0BeğenmedimŞikayet

elromano ()

Evet, gerçekten oldu mu?

Mhmthsbhl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mhmthsbhl ()

Hocam size samimi bir soru sormak istiyorum. Grafik okuma yazmayi ogrendikten sonra mevduatinizda bariz bir pozitif degisiklik oldu mu

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Güldürdün beni baya :) sen bu enerji ile işi çözüyoru :)

1BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Müsait olunca neden olmasın tekrarlıyorum detaylara takılma o zaman karmaşık gelir amaaannn dersin :) 43 e gireceğim yani kaybetmek benim için en büyük tecrübe oldu o kesin trend takibi yapmalı insan senede 3 tane yakalasan süper bilmem anlatabildim mi:)

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Zarardakiler ciksada öyle düşse diyoru. Bakalım ne diycek Powel bey. En son karistirmisti ortalığı:(
Teşekkür ederim bu arada tekrar, vaktini aldım. Sağolasın

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Aynen:) ama sabır toparlanacağını umuyorum

0BeğenmedimŞikayet

mt1 ()

Kırkımız çıkınca meraklar da artıyor :)) dediğin doğru

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Gerçekten tebrikler, en azından birazcık anlamaya çalışsam, böyle saftirik bakinca olmuyor, sormaya da utanıyor insan. Biraz daha devam edeyim, nerelerden nasil öğrenilir danışırım, sana da uygunsa... Tekrar teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

He valla, doğru. Anladım ya, cok mutlu oldum. 24.1 ... yani gördüğüme, yoksa kendisinden hic memnun değilim:)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Sana birşey diyeyim ben 40 yaşından sonra merak sardım eğitimini almadım alaylıyım yani istiyorsan başarırırsın severek keyifle yapılan herşey netice verir mutlaka

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Doğan Hocam 3 gün sure verdi, yarın aksam ders var. Yoksa çok haklısın öyle 2 günde çözülecek iş değil, yada ben o kapasitede degilim. Ama çakmaya çalışıyorum en azından mücadele ediyorum, dünden beri 5 6 saat çalıştım, gayret ediyorum.
Senin grafikleri arada kurban etsem kızmazsın degilmi bu acemiye? :)))

1BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Eyw hocam sagol

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

17 civarı sanırım

Atakan_07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Atakan_07 ()

Powel kacta konuscak hocam?

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Bu arada benim grafiğe yazarken oradaki rakama yakın değdi bu arada :)

0BeğenmedimŞikayet

ALONE_EAGLE ()

Ha ha :) ne güzel kendini sıkma zamana yay basite indirge içinde kaybolma o zaman daha kolay ve akıcı olur :)

1BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Düşen dojiler görüyorum, Allah'tan mezar taşı yok :)))
Marubozuya da denk gelmedim

:))) Şaka yapıyorum ha, mum dersi alıyorum 2 gündür de beynim yandı, senin grafiği seçtim:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum