Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Böyle dedin mi siteden linç ediliyon sonra ne düşüşü falan filanlar ne satıyon mu neden daha yukarısı var vs çay kahve demle 1 günde çakılırsa kahve "fincanı" kırılmasın sonra hep yukarı yukarı bu elon musk ın uydusu değil ki düz istikamet yukarı tırmansın :) ytd
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karambahtıkaram ()Sn@shaokahn; verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, size de bol kazançlar ve güzel bir hafta sonu diliyorum, saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Traderxxl ()Teşekkürler üstat hoş geldin... seni görmek güzel
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Piyasa hareketleri haberler üzerinden ilerlemeye devam ediyor. Trump'ın önce rest çekmesi şimdi de tekrar paket üzerinde anlaşabiliriz hadi paketi çıkartalım diye mesajlar yollaması piyasayı yukarıda tutmak istemekten başka bir anlam ifade etmiyor maalesef. Her iki tarafta biliyor ki bu iş seçim sonrasına kalmalı ve kim kazanırsa kendi istediği şekilde paketi geçirsin. Fakat bu sürede birçok küçük işletme yok olabilir ve işsizlik tekrar yükselebilir. Ayrıca paketin seçim sonrasına kalması demek bu paketin en iyi ihtimalle 2021 ilk çeyrekte çıkması demek. Çünkü seçim sonrası yeni başkanın görevi tamamiyle devralması birkaç ay alıyor.
Altın ise bu haberlerle güzel bir hareket yakaladı ve 1910 üzerinde tutunursa önceki kanal aralığı olan 1910-2000 aralığına oturur ve bu bize kanalın üstünde %4 'lük bir yükseliş görebileceğimizi gösterir. Ancak dediğim gibi haberlere çok duyarlı bir piyasa var ve bu alımlar bir günde eriyebilir. O yüzden riski azaltmak adına kademeli işlemlerle devam etmenizi öneririm. İyi haftasonları dilerim. YTD.
1BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Ellerinize yüreğinize sağlık usta AlLAH razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
61WOLF61 ()Çok sağolun hocam. Verdiğiniz bilgiler bizler için çok önemli.
1BeğenmedimŞikayet
Çaylaks_16 ()Hocam elinize emeğinize sağlık kimse kalmadı pek sayfada üstatlardan teşekkürler yorumunuz için
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()En son çıkış vardı. Son 2 gündür ne oldu bakamadım ofiste değildim fakat bugün geçebilirsem paylaşırım. Selamlar
61WOLF61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61WOLF61 ()Hayırlı sabahlar hocam ETF ler de durum ne. bilgi verebilir misiniz. Teşekkürler
5BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Pazartesi günü yukarıdaki yorumda detaylı bahsetmiştim. 1910 üzerine tutunamadık ve teşvik paketinin dün itibariyle Trump tarafından veto edilmesi sonrası piyasalar satışa geçti. Görünen o ki paket seçim sonrasına kadar çıkmayacak. Kim iktidara gelirse o kendi istediği teşvik paketini geçirecek. Ancak bu sürede işletmeler ciddi risk altında ve dolar talebi artacaktır. Kısacası bu paketin geçmemesi altın için negatif. İlk etapta 1820 desteği ikinci etapta 1750 seviyelerine doğru düşüş hareketi devam edebilir ( Bu iki noktayı kesin göreceğiz demiyorum fakat ikisi de önemli bir destek olduğu için hareketin bu bölgelere kadar uzayıp buralardan alım gelmesini umuyorum). Ancak haberlere de çok ama çok duyarlı bir piyasa var dolayısıyla işlemlerinizi kademeli olarak değerlendirmenizi öneririm. YTD. Herkese iyi haftalar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()evet farkli yorumlamalar olabilir
benim bakisim ile sizinkinde farkliliklar olabilir
biraz haber akisina dayali inis cikislar mevcut altta 1870 1875 bandi benim icin onemli geri cekilmelerde yeniden tepki alabilir
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Aynı grafiği birçok farklı şekilde yorumlamak mümkün. Bahsettiğiniz seviyelerde dediğiniz gibi önemli bir direnç olabilir, ben bakmadım detaylı. Fakat ben 1910-15 bölgesini önemsiyorum. Aşağıda ki seviyeleri de zaten vermiştim. Gücü olmadığı konusunda katılıyorum fakat bir haber akışına bakıyor malum, gündem çok yoğun hareket ettiğinden Bear lar bir anda Bull olabilir ya da tam tersi. O yüzden kademeli ve yayılarak işlem yapmak en sağlıklısı sanırım. Selamlar.
aspova için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspova ()bir yukselen trendimiz vardi ons icin
1950 nin asagi yonlu kirilmasi ile bozuldu
lakin o zamanda ben pandemi bitmeden yukselis bitmez dedim pekde oyle olmadi
6 7 mumdu dustugunun yarisini 17 18 mumla cikiyor cidden hic gucu yok
bir dusen cizgimiz var 2070 zirvesinden baslayan onunda direnc hatto 25 30 bandindan gexiyor
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Zaten bir düşüş trendinde değiliz. Sadece düzeltme hareketi içerisindeyiz. 1910 üzerine tutunursak eğer, piyasanın iştahı biraz daha artar. Teknik anlamda da küçük üçgen hareketinin içine girmiş oluruz. Ancak haberlere çok duyarlı bir piyasa var. Dolayısıyla hızlı bir yükseliş & düşüş vs olduğunda bir süre izlemek lazım, tutup tutunamayacağını görmek adına. YTD. Selamlar.
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()1910uzerinde kapanış yaparsa ozaman düşüş bittimi olur sizce shakon bey.. tesekurler