Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Yol uzunn...
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()sen tamamladıkça sıkıntı yok teşekkürler
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Teşekkürler yok saçma gelmez şimdi okadar uzun kapsayıcı bir konu ki yani ben oldum demek çok zor çünkü sonu yok sürekli gelişim olmalı takip edilmeli yani tutku olmalı zevk almalı insan ki bazı olaylara vakıf olsun ve dimağında birşey ler oluşsun yoksa resim çizmek destek direnç belirlemek o kadar zor değil
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()DOGANbey42 nickinden yazışmaları görmeniz mumkun. Iyi gunler dilerim
Ozlemsf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozlemsf ()Kusura bakmayın çok yeniyim o sayfaya ve derse nasıl ulaşabilirim. Çok teşekkürler
Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Hamit altin sayfasindayi simdilik arkadaslar degerlendirecek arkadasim ama yanlis anlasilan bir sey var dersi ben anlatmiyorum katilimcilar anlatiyor ben tamamlamaya calisacagim
özgece için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
özgece ()@DOGANbey42 hocam ders konusunda neye karar verdiniz
1BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Hamit altın sayfasında çarşamba saat 21de ilk ders
0BeğenmedimŞikayet
Ozlemsf ()Merhaba Yasemin hnm bende grafik konusunda Cok yeniyim ve ogrenmek istiyorum. Dogan Hoca kimdir nasil kendisine ulaşabilirim nasıl bende ders almak isterim.
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tesekkur ederim. Açıkca birsey itiraf edeyim mi, yaptığınız işe cok saygi duyuyorum. Sacma sorular gelebilir, hayatımda bu tarz grafiklerle ilk defa karsi karsiya geliyorum. :( Yolum uzun, cozene kadar epey vakit isteyecek belliki. Neyseki Doğan hocamla derslere başlıyoruz. Insaallah verim aliriz da gordugumuzun ne olduğu hakkinda bir fikrimiz olur, böylece sizi de mesgul etmemis oluruz. Sagolun
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yani o kırmızı çarpraz dan tepki alıyor yani no prizmaya riayet ediyor şimdilik tabi
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Ortadaki çarpraz eksenden giden kırmızı çizgi yükselirken geçememiş ve şimdide düşerken de ona değerek ilerliyor yani oraya tosluyor çok basit :)
Mustafa_53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_53 ()Hocan 23.89 degmesi neyi ifade eder. bilgilendirirmisiniz
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hayırlı haftalar, cızzz demesi tehlikenin geçmediği anlamına mi geliyor:)