Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:12:25
EUR 35.9598 02:12:25
USD 34.5492 02:12:25
ALTIN ONS $2717.4500 02:12:25

Konu: BTC Günlük & 2 Saatlik Genel Görünüm

btc için genel görünümde ve geçtiğimiz haftalarda 11.000$ seviyesinden birçok kez satış yedi lakin 10.000$ Altın da kalmaktan da yaklaşık 2 ayi aşkın bir süredir 65 gün ve günlük kapanışlari üstünde yapmış olduğu ve kisacasi kendini korumuş görünüyor.. BTC, yükseliş hareketini devam ettirmeden önce (10.500$-10.550$)'a doğru geri çekilme yaşayabilir mi neden olmasin bugün kü aylık kapanış daha detaylı bilgileri bize sunması olacaktir.. Şayet BTC sabah ki grafikte de belirttiğim gibi 10.800$'in üstünde kapatırsa ivmesini hizlandirabilir ve dirençleri kırması babında bir adım öne cikmasi olacaktır..

BTC geçtigimiz hafta 23'ün de 10138.30$ seviyesinde dip oluşturmuş ve şimdilik yükseliş seyrine bunun üstünde devam ediyor olduğudur.. Yükseliş bu hafta, bir önceki düşüş hareketine yani 10.950$'a kadar ivmelenmiş.. Reddedilmeden sonra gelen düşüş ise zayıf bir görüntü ve konsolide bir durumu ortaya çıkartıyor ve gerileme şuan sabah saatlik grafikte 2 alt seviyesini belirttiğim gibi (10628.52$ & 10636.66$) seviyeleridir.. Ana destek bölgesi 10.550$'da ve 100 günlük MA ise 10.500$'da olmasidir.. Çift tepe ise ara direnç 10.950$ ve ve en son test ettiği 11183.01$ kısacası düz hesap 11.200$ bölgelerinden geçiyor olduğudur ve 11.200$ seviyesi geçildiği takdirde BTC son zirve seviyesine doğru adım adım ve kademeli olarak gitmesine bağlı olabilir ve grafikteki EMA- SMA ortalamaları takip edilebilir..

BTC'nin 2 saatlik grafik akışına göre ise hala yükselen bir destek çizgisini takip ediyor.. Yükselen destek çizgisinden bir kırılım gerçekleştirmesi halinde, 10.550$ ve yukarı bölümde belirttigim gibi 100 günlük MA 10.500$'daki destek bölgesine kadar bir salınım yapması olacaktir.. Diğer taraftan ise BTC, aşağıdaki grafikte gözüken çizgiyle gösterilmiş olan bir alçalan direnç çizgisini de takip ediyor olabilir.. Alçalan direnç çizgisinin aşılması ise 11183.01$ kısacası 11.200$'daki direnç bölgesine doğru bir yükseliş ivmesi gerçekleştirmesi olacaktır..

Teknik göstergeler ise şuan negatif durumda.. Dolayısıyla yukarıda belirtilen çizgilerden hangisinin önce kırılacağı, trendin yönünü belirleyecek gibi duruyor.. Sonuç olarak BTC bir yükseliş hareketine başlamış görünüyor olması öncelik 10.800$'in üstünde kapanışlar gerçekleştirmiş olmasi ve yükseliş devam etmeden önce ise 10.550$-10.500$'a doğru kısa vadeli bir düzeltme hareketi gerçekleşmeside beklenebilir.. 10.500$'in altında kapanışlar maalesef ki haftalık grafikte gözüken 10.200$ ve 10138.30$ seviyelerine kadar bir düşüş riskini uzatmasi olacaktir.. Saatlik grafikte ise SMA200 seviyesinin takip edilmesi önemlidir, şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Teknik grafik bazen yetersiz kalabiliyor temel teknik analizde ve bu piyasada maalesef spekülasyon ve haberlerle bir şekilde piyasa yapicilari istediği gibi kulp takabiliyor. Kasım ayında ise ABD seçimlerinin etki etmesi beklenebilir.. Hayırlı akşamlar..

beliz0207 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

beliz0207 ()

Bende coin haberleri yapan sitelerde kanli kasim gibi haberler okudum da ondan sordum, peki hocam yorumunuzu bekliyorum. Hayirli aksamlar

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Kasım ayı ile ilgili soru sormuştunuz size detaylı olarak yarın fırsat bulduğumda uzun uzun yazacağım genelde BTC tarihinde Ekim ayları kötü geçtiğini bilelim yeter..

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

7/24 burada olamiyoruz ki maalesef gündüz işlerimiz olduğundan fırsat buldukça yazmaya çalışıyoruz, yeni çıkan jetonlarin verileri olmadığı için terste kalırsanız uzun süre bekletmesi olacağını bilmeniz gerekir.. Ve kafanızda bir fiyat belirleyip fiyatın size geleceğini bilmeniz gerekir fırsatlar çıkacaktır ve BTC'nin durumuna/gidişatına kısacası destek/direncine göre her zaman alım satım yapmanız uygundur ve istisnai durumlar illa olacaktır ve fırsatlar bitmez ve terste kalmanız sizin hergün illa da işlem açmanız anlami tasimamali..

Elifelifgizemli için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

beliz0207 ()

Ins burdan doner hocam, bittik valla.. tesekkur ederim, emeginize saglik

1BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

O yüzden ana paranın bir çoğunu eth da kullandım . Susi ile bel de bir kısım. 10 bini m in 7 si eth 3 bini susi ile bel de

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Siz daha piyasayı yeni taniyorsunuz kimsenin gazıyla asla ama asla tecrübeniz ve üst grafik bilginiz olsa dahi yeni cikan koinlere ASLA FULL girmeyin ve kar'i gördünüz mü özellikle yeni jetonlarda kar'i alıp cikmaniz sizin açınızdan fayda sağlayacaktır..

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Hocam ne deseniz haklisiniz şuanda. ben sizin uyarınızı dikkate aldim. sizin dediklerinizi sürekli takip ediyordum. Sonra baktım bi ara bir hafta boyunca siz yazmadınız o ara afalladım. Anlık alır çıkarım die düşündüm. boyle olacağını bilemedim

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Bel die yeni çıkan bi coin e anlık bulasayim dedim bulaşmaz olaydım 120 usd orda batırdım sanirim daha aldığım seviyeleri zor bulur. susi de vardı bi miktar 2.60 ten almıştım oda şuan 1.30 larda oda batmış durumda? ne yapmamı onerorsiniz bi çıkış yok mudur?

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Sushiden sanırım, size riskli diye belirtmiştim.. Yeni çıkan koinlere asla girmemeniz konusunda uyarmıştım..

0BeğenmedimŞikayet

Elifelifgizemli ()

Hocam bi akıl verin lütfen nerelere kayboldunuz siz gidince batırdım herseyi

4BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

BTC'de grafiktede gözüken en dip seviyesi olarak en düşük 9825.07$ ve en yüksek Ağustos'ta gördüğü 12.473$ arasında mekik dokuyor gidip geliyor olduğudur.. Bugün kü düştüğü seviye ise grafikte FİB 0.236 seviyesine tekabül ediyor ve BİTSTAMP'a göre şimdilik 10437.08$ seviyesine kadar bir salınım yapmış olduğu ve günlükte şuan güncel olarak 100 günlük MA seviyesi ise 10.526$ seviyesine denk geliyor ve günlük seviye olarak şuan üstseviyelere doğru gitmesi için bu seviyenin altında kapanışlar yapmaması gerekir ki nerdeyse hep bu bolgwden bahsetmişimdir (10.500$-10550$) gece 03:00'ü takip edelim ve şayet bu seviyenin altında kapanışlar yaparsa kısa vade de haftalıkta MA20 10.200$ ve maalesef ki grafikte belirttiğim gibi düşüşleri daha derinleştirmesi olacaktir..

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

prdn grafık sayfasına dusmus msj nedense. özür.

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

bulent_esen ()

şimdilik ihlal etti diyelim, kapanışları görmeden kırdı demiyoruz

0BeğenmedimŞikayet

kemalktc ()

Günlükte demiş ama dikkat edin.

0BeğenmedimŞikayet

beliz0207 ()

10500 u de kirdi hocam:(

5BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Böyle bir geri çekilme normaldir dostlar dünkü grafik ve yorumda belirtmiştim bilginize.. 10.500$ aşağı yönlü günlükte kirilmadiği sürece sıkıntı yok, hayırlı aksamlar..

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum