Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Melaike ()Bu gümüş grafiğimi bakın kanal dibinide gördü yukarı da gidiyor metal candır
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()23.53 mı dip hocam, 23.20 den tepki verdi sanki.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Gümüş Haber akışı kaynaklı Kanal arayışında. 2 Gün önce paylaştığım grafik ihlal edildi. Düzeltme devamı olarak görüyorum şuan için. Ben fiyatta istikrar arıyorum Bugün yada yarın fiyatın ne olacağı önemli değil. önemli olan trendin yönü
kemalilkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kemalilkan ()gumuste bugun ıcın beklentınız nedır hocam
0BeğenmedimŞikayet
izleyici1 ()hocam sımdı ne dusunuyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
RoTaSız_KaPTaN ()Emegine saglik hocam insanlah calisir bu grafik
1BeğenmedimŞikayet
ELENTİRİK ()değerli dostum eline sağlık teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
jacpot_06 ()gece ilk saatler de bi 23.50 ye kadar gider gelir heralde
EDEP_ve_VEFA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EDEP_ve_VEFA ()hayırlı geceler, kusuruma bakmayın geç saat soru soruyorum, 23,53 kırarsa vay halimize demiştiniz, 23,239 kapanış oldu. çok hayırlı bir durum olmadığı belli :) nasıl yorumlamak lazım bu durumu üstad ? teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_balığı_ ()Hocam gozunu seveyim iyi birseyler soyle:((
0BeğenmedimŞikayet
0101can ()Kaçalım mi abi zarar az Ken
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Kanal dibi ihlal edildi. Bakalım bizi neler bekliyor Aşşağılarda!
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Oraya doğru gidiyor hocam. Teşvik paketinden dolayı mı düşüyor.
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()23,53 kanal dibi. Aşşagı kırarsa vay halimize :(
1BeğenmedimŞikayet
bluepearl82 ()Emeginize saglik @selcukcelik hocam izleyip gorelim iyi gunler dilerim saygilar
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hayırlı Sabahlar grafik ve yorum için teşekkürler Hocam İnşaALLAH temenni ettiklerimiz gerçekleşir.
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Çok teşekkürler, emeginize , elinize saglik
0BeğenmedimŞikayet
Kiraz72 ()Emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Günaydın, hocam 23.80 kırılırsa 21.80 mı gelir, umarım kırılmaz
1BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca06 ()Allah razı olsun kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Selamün aleyküm
Hayırlı Bereketli bol kazançlar dilerim hocam,
Emeğinize sağlık, Teşekkür ederiz