Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0499 11:13:31
EUR 36.3081 11:13:31
USD 34.5578 11:13:31
ALTIN ONS $2696.8650 11:13:31

Konu: BTC Grafik 29.09.2020

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

BTC 10.800$'lık direncin üstünde kalmasi ve haftayı, 10.500$-10.550$'lik bölgenin üzerinde kapatması üstseviyeler ve orta- uzun vade için her zaman önemarzediyor olmasıdır.. btc 10.800$'in üstünde tutunması kisa vadede 11.000$-11.100$ seviyelerinde güçlü dirençlerle bile karşılaşması olacak ve 11.073$ seviyesi günlükte de 50 günlük MA'yi teşkil ediyor olduğudur.. BTC'nin (10.500$-10.550$ bölgesinin) ve günlükte MA20 10.650$ civarı direnç seviyelerinin üzerinde toparlanma başlatmasi ve bu seviyenin üstünde kalması özellikle üstseviyelere doğru adım adım gidecek olmasıdır.. BTC'nin şuan saatlik grafiğinde ise 10.800$ bollinger ortabandini temsil ediyor ve 50-100 SMA gibi HO'larin altinda ve negatif bölgede olduğu ve bu HO'larin birer direnç görevi gördüğünü bilelim..

BTC'nin şuan saatlik akışında ise 10.610$ gibi bir destekle oluşan yükseliş trend çizgisinin olduğudur ve burası aynı zamanda kirmizi çizgi SMA200 seviyesi ve desteğinin olması şimdilik bu seviyede bir destek bulduğu görünüyor.. BTC'nin grafiktede gözüken (en son tepesi 10.950$) ve üstbollinger hedefi 11.000$ bölgesi ve civarinda güçlü dirençle karşılaşacak olmasidir.. Dünkü en yüksek 10.950$ seviyesini görmüş ve 20-50-100 SMA'nın üzerinde kalması en son gördüğü üstseviye olarak 10.950$'i kırmaya çalışacak olmasindan geçiyor.. Aşağı yönde ilk destek, 10.625$ seviyesi kısacası SMA200'dür.. %0.382 FiB geri çekilme seviyesi olarak en düşük 10628.52$'dan en yüksek 10.950$'a yükselen seviye ise (10751.33$) burası aynı zamanda SMA100'e yakın bir seviye ve direnç olduğudur.. İlk destek, 10.625$ sonrasında ise 10593.58$-10553.14$ seviyeleridir..

Son yükselişin ve aşağı yönde düzeltme niteliğinde %0.5 FiB geri çekilme seviyesi 10.800$'a yakın ve burası aynı zamanda saatlikte bollinger ortabandini teşkil ediyor olduğudur burasını destek yaptığı takdirde yeniden 10.950$'a doğru gidecek olduğudur.. Yukari yönde, en büyük engeller/dirençler en son test ettiği 10.900$ (çift tepe 10.950$) ve ardından 11.000$'dir ve 11.000$ seviyesinin üzerindeki kapanışlar şarttır.. 11.100$ ve en son geçtiğimiz haftalarda test ettiği 11183.01$ seviyesi ve bölgesine doğru gitmesi sözkonusudur.. BTC kısacası öncelik 10.800$'in üstünde kalması 10.950$'in üstesinden gelmesi ve 11.000$ gibi direnç seviyesinin üstüne çıkamazsa şayet, aşağı yönde yeniden bir salınıma ve düzeltme başlatmasi olacaktir.. Ana destek şuan 10.650$-10.550$ ve günlük (MA100 10.500$) seviyesi ve bölgesidir ve, bunun Altın da riskler maalesef haftalık grafikte gözüken ise özellikle 10.500$ seviyesinin altinda 10.200$ ve en son test ettiği dip seviyesi de olan 10138.30$ desteğine doğru düşüş riskini uzatması beklenebilir.. Saatlik MACD düşüş bölgesinde.. RSI ise 40 seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor görünüyor ve 50'nin altında kaldıkça düzeltmeye devam ediyor olacaktir..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tskler değerli dostlar @ömka çok sağolun Allah razı olsun.. Rabbim herkese nasip etsin inşAllah..

Selyıl için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ömka ()

Teşekkürler hocam. Hoş geldiniz. Yeni eviniz hayırlı olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Selyıl ()

Hoşgeldin Kardeş, evin hayırlı olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam kardesim saolasin

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Şuan saatlik grafikte en önemli dirençler (0.6490$)-0.6542$-0.6583 ve 0.6630$'dir ve bunun üstünde tutunması durumunda ise şuan çift tepe 0.675$ civari seviyesini geçmesi gerekir geçemezse yeniden salınım ve düzeltmeye devam ediyor olacaktır..

Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam kardesim iyi calismalar cok saol

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Şuan güncel olarak takip ettiğim hiçbir altkoin yok fırsat bulunca bakmaya çalışacağım..

0BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tamam kardesim takip edeyim suan icin kisa orta alabilcegim varmi onerin olurmu

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

ADA bayağı salmış ama iyi toparlamis görünüyor ONT günlükte MA100 0.7268$ ve günlük MA20 0.73$ seviyesinin üstünde pozitif görünüme geçmesi beklenebilir.. Şuan en önemli dirençler 4 saatlik grafikte 0.6665$ ve 0.6990$'dir.. 0.63$'in altında kapanışlarda ise en son test ettiği dip seviyesi de olan 0.5720$'a gitmesi olacaktır..

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Tşk ederim kardeşim, Allah razı olsun güzel dileklerin için tşk ederim..

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Yoklugunda dun ada yi gonderdim yerine ont aldim umarim dogru yaptim

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Hoşbulduk değerli Hannes, tşk ederim.. Rabbim herkesin kalbine göre versin.. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür boyu sevdiklerimizle yaşamayı nasip etsin inşAllah..

Hannes için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Tesk ederim kardesim iyiyim hayirli ugurlu olsun ins gule gule otur sevindim

1BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Merhaba kardeşim hoşbuldum, kosturuyorum çok yoğun bir hafta geçirdim şimdilik herşey yolunda bakalım.. Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip etti insAllah Rabbim olmayanlara da nasip etsin dileğiyle.. Sende iyisindir umarım? ..

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın değerli dostum, tşkler aylık kapanışı beklemek gerekebilir 10.500$'in altına sarkmazsa ve haftalıkta 10.200$'in altında kapanışlar yapmazsa BTC yeniden üstseviyeleri deneyebilir, güncel ve genel olarak teknik analizin yaninda ve temel analiz haberlerini de takip etmek gerekebilir..

H2R için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hannes ()

Günaydın arkadaşım, hoşgeldin.
Kolay gelsin, bol kazançlar

1BeğenmedimŞikayet

Blue07 ()

Degerli kardesim hosgeldin nasilsin

1BeğenmedimŞikayet

H2R ()

Günaydın kardeşim yorumlarını daha sık bekliyoruz teşekkürler %50 nakitte bekliyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum