Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tskler değerli dostlar @ömka çok sağolun Allah razı olsun.. Rabbim herkese nasip etsin inşAllah..
Selyıl için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ömka ()Teşekkürler hocam. Hoş geldiniz. Yeni eviniz hayırlı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Selyıl ()Hoşgeldin Kardeş, evin hayırlı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tamam kardesim saolasin
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan saatlik grafikte en önemli dirençler (0.6490$)-0.6542$-0.6583 ve 0.6630$'dir ve bunun üstünde tutunması durumunda ise şuan çift tepe 0.675$ civari seviyesini geçmesi gerekir geçemezse yeniden salınım ve düzeltmeye devam ediyor olacaktır..
Blue07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tamam kardesim iyi calismalar cok saol
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Şuan güncel olarak takip ettiğim hiçbir altkoin yok fırsat bulunca bakmaya çalışacağım..
0BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tamam kardesim takip edeyim suan icin kisa orta alabilcegim varmi onerin olurmu
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ADA bayağı salmış ama iyi toparlamis görünüyor ONT günlükte MA100 0.7268$ ve günlük MA20 0.73$ seviyesinin üstünde pozitif görünüme geçmesi beklenebilir.. Şuan en önemli dirençler 4 saatlik grafikte 0.6665$ ve 0.6990$'dir.. 0.63$'in altında kapanışlarda ise en son test ettiği dip seviyesi de olan 0.5720$'a gitmesi olacaktır..
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşk ederim kardeşim, Allah razı olsun güzel dileklerin için tşk ederim..
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Yoklugunda dun ada yi gonderdim yerine ont aldim umarim dogru yaptim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Hoşbulduk değerli Hannes, tşk ederim.. Rabbim herkesin kalbine göre versin.. Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir ömür boyu sevdiklerimizle yaşamayı nasip etsin inşAllah..
Hannes için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Tesk ederim kardesim iyiyim hayirli ugurlu olsun ins gule gule otur sevindim
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Merhaba kardeşim hoşbuldum, kosturuyorum çok yoğun bir hafta geçirdim şimdilik herşey yolunda bakalım.. Rabbim gönlümüze göre bir ev nasip etti insAllah Rabbim olmayanlara da nasip etsin dileğiyle.. Sende iyisindir umarım? ..
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli dostum, tşkler aylık kapanışı beklemek gerekebilir 10.500$'in altına sarkmazsa ve haftalıkta 10.200$'in altında kapanışlar yapmazsa BTC yeniden üstseviyeleri deneyebilir, güncel ve genel olarak teknik analizin yaninda ve temel analiz haberlerini de takip etmek gerekebilir..
H2R için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Günaydın arkadaşım, hoşgeldin.
Kolay gelsin, bol kazançlar
1BeğenmedimŞikayet
Blue07 ()Degerli kardesim hosgeldin nasilsin
1BeğenmedimŞikayet
H2R ()Günaydın kardeşim yorumlarını daha sık bekliyoruz teşekkürler %50 nakitte bekliyorum