Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()İyi akşamlar. Önümüz haftalar için bir dolar yorumu alabilirmiyım?
0BeğenmedimŞikayet
Justbaran ()Çarşamba görüşürüz o halde :)
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mrt4586 ()hocam bı de altın yorumu alabılırmıyız?
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Harıkisiniz. Tebrik ediyorum. Var olun..
1BeğenmedimŞikayet
gain_time ()Tebrikle4 hocam, like ladım.
1BeğenmedimŞikayet
kkartal ()Emeğinize sağlık. Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5504 ()Hoş geldinz birde gümüş ve altın için fikir beyan edermisnz saygılar
7BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Like'ın ne önemi var aşk olsun. Beğeni yapın yeter bana :)))
Şaka bir yana tşk ederim, saolunuz.
Üsküdar_82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Üsküdar_82 ()hocam tebrik ederim ve ayrıca tşk tabi ki. Satmadık bekletiyoruz. 48 like az olmuş ama oda bizim hatamız malesef ki
8BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()@Taner53 Alt yorumda az evvel yazdım, bilginize.
Ayrıca teknik bir düzeltme olacaksa şayet, 7,90-8,00 seviyesinden 7,27 ye kadar beklerim. Bu seviyelerden yükünü alan dolar 8,50-9,00 lira arası hedefine direkt ve hızlı adımlarla gidecektir. Fakat tekniği bozacak, iç ve dış riskler cereyan ederse düzeltme hareketi çöp olabilir de. Bakalım neler olacak :)
6BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Tşk ederim. Şuan kontrollü yükselişe izin verecekler. Sebebi câri açığı kapatmak :) Son yapılan 200 bp lik faiz artırımıyla 7,49 seviyesinden pozisyon açtılar. Ben de teknik olarak 7,90-8,00 lira arası bir hedef var. Şimdilik 8,00 lira psikolojik seviyesine bir dokunuş gelip kısa süreli düzeltmeye gidebilir. Fakat genel hedefimiz orta vade de 9 liranın test edilmesidir. Çarşamba günü aylık kapanışa bakacağız. Bize en iyi sinyali o rakamlar verecektir.
Justbaran için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Tebrikler...
0BeğenmedimŞikayet
Taner53 ()Peki 7.80 sonrası bi düzeltme olurmu olurs eğer nereler gelebilir yoksa düzeltme yapmadanmı 9 lira hedefiniz
0BeğenmedimŞikayet
Justbaran ()Tebrik ederim kardeşim. Şimdi ne olacak bu usd hep böyle devam mı edecek yoksa dönüş yeri suradan olur diyebilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Ümitli_ ()Beni daha düşüncem de hiç yaniltmadiniz usta, bende sizin gibi gram 500 bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
zynpclk078 ()Aleykumselam can kardeş. Aynen doğrudur. Tebrikler.
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah emegıne yuregıne saglık dostum