Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Eve yeni geldim kardeşim sen neydiysen
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Gardaşım neydisen nerdesin
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Faruk huuu
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Anladım hocam doları gırama parite yapmak mantıklı
Kaptan_Bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yasomavi ()Peki onsu dolara parite etmek nasıl olur bana banka teklif ettide mesela ben bugün ons 1930'a gelince dolara geçin diye talimat veriyormuşum dolar kurunu sabitleyip ons 1930 olunca işlemi yapıyorlarmış 200-300 dolarda banka risk primi ödüyormuş sizce mantıklı mı
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bey ()Doları satmadan grama gecmek. Yani parite islemi yapmak. Ayni anlama geliyor.
USD AXU paritesi bildiğim kadariyla
Saudi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Hocam hesabımdaki doları bozarakmi giran alsam yoksa bozmadan giramami cevirsen arasında fark olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Emeğine sağlık güzel dostum
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bey ()Allah razi olsun kardesim
hayrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bey ()Tesekkur ederim ustad
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bey ()Doları TL ye gecip gram alirsan iki defa islemden dolayi iki defa makas farki ödemis olursun.
Eger ayni anda işlem yapıyorsan dolari grama parite yapmak mantiklı..
Saudi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saudi ()Hocam girami dolarlami almak mantıklı yoksa doları tl ye çevirip tl ilmi almak daha iyi yoksa her ikiside aynımi
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Çok sağol Faruğum. Ben de sen gelince yeni işinin yolunda gittiğini var sayıp rahatlıyorum. Hatırın var olsun kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Kaptan_Bey ()O zaman zıplamıyor işte. Ben de öyle isterdim ama İlla dokunmak istiyor.
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Abi bugün iyi gördüm seni @Polat58 den tık yok
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık kardeşim. Fibo 0.618 destek çizgiside 1836 denk geliyor. Başarılarının devamını dilerim. Sevgiler, saygılar.
2BeğenmedimŞikayet
hayrr ()Sağolasın eyvallah kardeşim eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
M_OZP ()@Kaptan_Bey sarı gelin çok nazlı bu aralar:)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Emeğine sağlık dostum,
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Bosver oraya dokunmadan ziplasin :)