Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2022 yazıyor. İnş. Bekleyene değer..
ramo2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramo2727 ()hocam peki bu fiyatlar kaç yıl için öngörülüyor.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Babayigit42 ()Inşallah bakalim
41ahmet41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bende oyle tahmin etmiştim. Fiziki gümüş mantıklı gelmiyor ama dediginiz gibi bankada oldukça satsam mi diye düşünülüyor:)) fiziki altın mümkün. Hayırlı Cumalar
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()o dolara bağlı. Ons çarpı dolar kuru ve bölü 31.1 eşittir gram.
ramo2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()hayirlisi olsun bakalim oralar gelir 1880 ustu kapatir diye dusunuyorum abd alim yapabilir belirsizlik kalkti onlara gore ne bekliyolar almak icin
Babayigit42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramo2727 ()gümüş ons 49 dolar olduğunda gram ne kadar olur?
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Öyle bir sabır kimde var ki
0BeğenmedimŞikayet
alyeskassy ()Dıyosın kanka
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Önce 49$. Sonra 85$. Gelcek. Sabır edın. Sabır eden kazanır diyor. :). Her umutsuzluğa kapıldığımızda buna bakalım. :).
air_borne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Babayigit42 ()1875 ve üstü 1 saat kalırsa al pozisyonuna geçiyor 1879 kapanış gelirse haftaya 50 dolar yukarı gider ytd
41ahmet41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2022 gördüm en son. Yıl olarak. Kim bilir ömürümüz varsa görürüz bir gün. :). Fiziki almak iyi bir şey aslinde. Yıllarca bozmuyoruz.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()13 ler mi gelecek diyor grafik Aynura hanım
0BeğenmedimŞikayet
41ahmet41 ()o is hayel ne 14 dolari ruyada goremessin
lord_of_the_Barış için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Gunaydin Aynur Hanım. Grafik yorumlamayı bilmiyorum ancak hedefleri gördüm. Bunlarin tekabül edeceği yılları ben mi göremedim. Biraz aydınlatır misiniz rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_Barış ()bir şekilde 14 dolarları görecek yani :(
0BeğenmedimŞikayet
özgece ()teşekkürler..