Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çatı katı sakini bizimkisi.
Yarındanönce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Obo mu tobo mu hangisinin kankisi
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Obonun bir benzeri. Literatürde yok, sokmaya çalışıyorum literatüre. Şahsıma ait bir oluşum. Fincan kulp, obo, tobo filan gibi.
Yarındanönce için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ykpykp02 ()En güzel yorum bu bence süper :) keşke daha önceden fark etmiş olsaydınız çoğu kişiyi tersten kurtarırdı.
0BeğenmedimŞikayet
Yarındanönce ()Kedi kulağı ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Bi resım neler anlatıyor walla, sizin görüşünüzde gayet mantıklı tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Çözülen şifreyi daha çözmeye çalışmayın boşa :) çöp kovasına atılan kağıt kedinin de şifresi çözüldü. Tersten düzden fark etmez yani.
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()walla bilemem. herşey bitti şimdide şifre çözmeye kafa yoracaz.. :))
0BeğenmedimŞikayet
zifir74 ()Terse bakmanıza gerek yok copteki kedinin sağ kulağı hayali ve net değil sağdaki kadının sandalyesi % 70 yada 80 yukarı eğimli YTD değildir.
@Digimen
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()yatırımcılar hep ters köşe yaptırıyo.. napalım düz gösterip ters vuruyolar.. :))
HammerSickle için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()nursallls (1 hafta önce) Cevap yaz
Dikkatimi çekmişti. Bende şifre çözmeye çalıştım. Ama ilk gördüğüm evden çalışma sistemi olmuştu. Fakat bir çok arkadaş kripto çözme yorumu yazdığı için bende birşeyler yazayım. Sol tarafta evde olan ve benim meşhur kedi grafiğini de kullanan bu dergi:) kedi ile Mart ayında ki düşüşü , gece gündüz eşitliği ve 23 eylül 2. Gece gündüz eşitliğini, sağ tarafta ki kadının işaret ettiğide saat 9 yönü yani 23 eylül, kadının çöp kovası gündüz gece eşitliği, 23 Eylül'de ne olacak ki?
https://yorum. altin.in/konu/22470270- the- economist- dergisinin- bu- haftaki- gors eliymis/6
1BeğenmedimŞikayet
Digimen ()evet öyle olur genelde.. :)) artık ters bakmak lazım resimlere..
Havacı_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HammerSickle ()Şuana kadar bir resmi tersten yorumlayanı ilk sizden duyuyorum daha geçenlerde herkes düz resimden yorumlarken bugün emtialar yükseldi diye resim tersten yorumlanıyor yataya geçtiğinde inşallah resmi yandan tutup yorumlamazsınız diye ümit ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Havacı_ ()hocam dipten sonrasi yükselişte tam dip olmasa da tekrar bi düşüş olacağı gözüküyor gibi :) öyle midir :D
2BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Alımlar oldu satım bekleniyor..
Digimen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Digimen ()biliyorum.. peki dip görüldümü alımlar oldumu ..?
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Bu resim 2 hafta önce çöken teknoloji hisselerinin çöpe giden grafiklerinin anlatımıdır..