Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()İnşallah hayırlısı bakalım
DIADORA için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DIADORA ()Yakışır kardeşime .. Yeğenim galerici o zamanlar gelsin alırız bir fiyat :)
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Hadi hayırlısı olsun bende spor bı araba almak istiyorum bakalım hayırlısı
1BeğenmedimŞikayet
DIADORA ()Allahın izniyle şimdiki yatırımlarla da önümüzdeki yıl yeni bir ev sahibi olacağız .. Önce Tevekkül ...
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()İşte ne güzel mâl sahibi oluyor insan doğru yatırım yapınca biraz daha erkenden oluyor kâr güzel getirirse ytd
0BeğenmedimŞikayet
DIADORA ()Bende Bireysel Emeklilikte biraz para vardı onu çekmiştim.. Sonra yükselince satıp Sıfır Opel Astra aldım 2012 yılında kısmet ya araba ya ev oluyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()O ara arabamı satmıştım dedimki ucuza gitti sonra altın aldım 2010 Haziran ayı hiç unutmam bı anda altın bir yükseldi gittim ev aldım ona da nasip ya olacak işte toy bir delikanlıyız o zaman arabamı sattığıma mı üzüleyim ev aldığımamı sevineyim dedim iyiki de evi almışım ytd
0BeğenmedimŞikayet
DIADORA ()İlk gram hesabımı o inişte açmıştım 2011 :) Hey gidi günler heyy
-1BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Belki kar azdi. Ulke olarak Ama sanki daha mi mutluyduk.
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()O zamanlar nerde böyle kâr getirsin bir tek 2010 Haziran ayında yükselişe gecmisti yanlış hatırlamıyorsam sonra 2011 de geri sert bir düşüş yaşanmıştı ytd