Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Abartmayalım..
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()iyi peki. o zaman 5 dakkada bir sorayim. o olur mu
Bir_Fisilti için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Beddua yok yük aldık ya nasip dedik.
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()obur hafta basliyorum bedduaya o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Bırak önce bir kıvransın kıvranmadan olmaz kısa düşünme bu hafta olmadı haftaya olur ;)
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()bedduaya baslayimmi erken mi. volum yok gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Tanışırız neden olmasın ışık varmı yok 21 gelsin ışıkları yakalım :)
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Öyle tabi sanada günaydın tanışıyormuyuz:) tanıdık biri gibisin sanki
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Günaydın :)
Değerlendirmek gerek risksiz olmuyor yatırım.
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Gelsin tabi gönlünce olsun dostum:)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Günlük grafikte ki gap kapanmalı dostum 24 e yakın yorma beni :)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Buradan tepki alırsa bir yükseliş olabilir tabi evet o rakamlara kadar mümkün ama olurmu bu düşüşte pek kayda değer bir yukarı tepkisi gelmedi traderler şimdilik izleme modunda
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()İnşallah tersteki arkadaşlar bir an önce düze çıkarlar da rahat ederler ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()24 te satacağız dostum gann amcaya bak öyle diyor mu :)
2BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Takip ediyoruz kestirmeye çalışıyoruz dostum bakalım şimdilik net bir sinyal yok tabi
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Yükselecek anlamından ziyade geçmiş tekerrür lerinden buradan geçen bir trend hattı var yani tepki alabilir bu olursa önce kalıcı lık sonra da yeşillenmeye devam ederse o zaman dönüş sinyali kabul edebiliriz ama o bölge aşağı yönlü yıkılırsa başka noktalara bakacağız çünkü ne kadar düşerse o kadar geçmişe gitmek zorundasındır fiyat/ Zaman yani ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Alone artık mum yeşil yanması gerekmiyormu üstad saygılar ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bir_Fisilti ()Işıkları yakalım mi dostum :)