Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Emeğiniz için çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Ben kendisine grafiği ile ilgili sormuştum. Sizinle alakası yok.. Nedense başkasına sorulan sorulara da herkes atlamaya meraklı..
İnci01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnci01 ()1850 i kıramadı siz neyden bahsediyorsunuz koca bir direnç var
architect için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam 1760lara doğru yolculuk devam ediyor mu sizce? Bugün herhangi bir etkisi olur mu?
0BeğenmedimŞikayet
$Amisos55$ ()Elinize saglik hocam grafiklerinizi incelemek cok guzel cizimler on numara (bence). biseyler ogrenmeye calisiyorum. allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Melodie ()Tebrikler Halil hocam daha ne olsun
0BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Tepki yakın görünüyor . Sonrasında biraz daha düşüş ve pik ben bunu görmek istedim . :) @super_conqueror
CA1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CA1 ()Hocam düşüş bitti tepki diyodunuz ama olmadı sanırım
0BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Valla helal olsun hocam. Bu grafik sonuna kadar işlerse kurtuluruz değil mi :)
0BeğenmedimŞikayet
Tokeerr ()Hocam dip yaptı mı dönüş için teyit aldikmi