Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()aslında hata olarak parçalı yada full girmeyi ha görmüyorum bende parçalı girerim büyük parçalar başta olur stratejim bu
hata olarak gördüğüm bariz yukarı yöntü bir trend de iken flamanın içini doldura doldura ilerliyordu hatta yükseliş mumları yukarı yönlü idi nede ve dediğim gibi yukarı trend de flama_bayrak dolduğunda yön yukarı ise devam etmesi idi nadir olana yakalandık sanırım hayırlısı olsun
Ytd
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Gram altın da düşüş devam eder mi. Dip kaç olabilir. 1855 gördü ons
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Dostum hiç bir emtiaya hele hele gümüş gibi volatil spekülatif bir emtiaya ful girilmez. Onun için altındaki pozisyonum daha fazla diye söylemiştim. Hatta altından gümüşe geçmek isteyenlere ben olsam geçmezdim diyordum. Teknik olarak da o malum üçgen aşağı kırıldı. Her şey yine tekniğe uygun. Yükselen trend çizgisi ve yatay destekten vermiş olduğum rakamdan dönmüş olacak şayet döndüyse. 26 nın üstüne kalıcı çıkmadığımız sürece de rahat yok. YTD
Layaline için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Layaline ()inşaAllah ama bu bana ders oldu hatam nerde sürekli düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Guler571 ()Bende aynı kanaatteyim ustamm
İnşaallah gerçekleşir...