Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()5 Saat önce yaptığım analizim gerçekleşmeye başladı. Düşüş 5.87'den başladı ve devam ediyor. Halen düşüşün bittiğini düşünmüyorum , izliyoruz :)
acemi_yatirimci55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Yok zaten zararına çıkmam vadem 2021 ocak ayına kadar o yüzden biraz tedirginim
yecengiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Ben düşüşe yakalandım, yükselişte kaç gelir sizce. Atında düşüş devam edermi
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()gümüş ons için formasyon hedefi geldi , 23 dolardı.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yecengiz ()niye stres yapıyorsunki elinde kıymetli metal var al unut yap borcun yoksa ben bu sahneyi birkaç kez gördüm artık elimdekini yedirtmem sende görürsün zamanla. önce yükselecek algısı tepeden aldırıldı şimdi düşecek korkusu millet satacak alttan alımı beklerken hopp atta trene bin binebilirsen gramım böyle gitti uslandım artık :)
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()sağolun hocam 6.39 ortalamayı en azından 6.20 ye çeksem bile şükredeceğim.
0BeğenmedimŞikayet
alyeskassy ()6 kilo alcan. 4 kilo lukta tele bulundurcan örnek dağa ava gıtsen. Tabancandakı mermiyi hep sıksan neparsın mırmısız kalırsın onun için merminin yarısı kullanacan ki. Av geldiğinde. Sıkasın
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Anladım geçmiş olsun
mertali123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Kaç bekliyorsunuz ons olarak hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Hayırlısı artık beklicez
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()İnşallah çıkarım
yecengiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()10 kg aldım bi anda full girmedim 6.35 6.55 6.66 falan
alyeskassy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()ana parayıda kurtarmak için hocam ortalamayı aşağı çekmek için.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Neden böyle birşey yaptınız ? Yatırım kenardaki para ile yapılır , lazım olan bir para ile değil.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()6'lı rakamların o kadar bekleteceğini sanmıyorum. Piyasalar hızlı hareket ediyor zaten. Ama 6.50 civarlarını bilemiyorum.
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()6 li rakamlar be kadar süre sonra gelir sizce. Düşüş sürerse seneye kalabilir mı
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()bireysel emeklilik sistemi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
firattin ()Bireysel emeklilik sendikası
0BeğenmedimŞikayet
yecengiz ()bir aya çıkarsın merak etme ama çıkıncada arkasından bakma:)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()BES ne demek?
0BeğenmedimŞikayet
mertali123 ()hocam BES imi bozdurdum düşük den alıp ortalamayı düşürmek için.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Geçen hafta OBO formasyonu konusunda birçok kez uyarılarda bulundum. Keşke denk gelseydiniz. Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
alyeskassy ()Kaçkılo aldın 659 dankı boyle ful gırfın
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Maalesef 6.59 dan full almıştım :( benim çıkmam uzun sürecek gbi off
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Tabi hocam mümkün lakin ben bir düşüş daha olacağını düşünüyorum. Kendi şahsi düşüncem tabi ki , yanılabilirim de. Ama başlayacak yükselişin 6.20 civarlarına kadar devam edebileceğini söyleyebilirim(BENCE). Umarım o zaman tersten çıkarsınız
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Evet grafikte 5.65 görünüyo oraya uğramadan burda artık yükselişe dönermi dedim fazla zararım var hiç bakmıyorum moralim bozulmasın diye ocağa kdrda vadem var inşallah yükselir
1BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Bir daha düşüş yapmadan yukarılara gider mi ? diye mi sordun acaba ? eğer böyle ise soru tabiki mümkün :)
0BeğenmedimŞikayet
acemi_yatirimci55 ()Elliott dalga teorisine göre güncel sayımım bu şekilde. Böylelikle OBO formasyon hedefi neredeyse gelmiş oluyor. Neyse mikro beklentim şu şekilde ;
1)(5.87 - 5.92) aralığından bir satışın daha gelmesi ve fiyatın 5.5x - 5.6x civarlarına kadar düşmesi.
2)Böyle bir düşüş geldikten sonra ise fiyatın 6.20 civarlarına kadar yükselmesi , ama bir anda değil.
3)Olur yada olmaz bilmem , izleyelim :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Abi 5.65 e uğramadan burdan geri dönermi sence