Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Cok tesekkur ederim sizi takip etmek keyifli ve ögretici... selamlar
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Üstteki grafikte turuncu çizgi fon pozisyonlarını gösteriyor. Aşağıdaki mavi ve yeşil çizgiler ise sırasıyla long ve short pozları gösteriyor. Longlarda bir azalış shortlarda artış gördüğümüzde gümüş pozisyonlarında satış olduğunu anlıyoruz. Diğer sorunuza gelince bu tip bilgilere bildiğim kadarıyla yalnızca ücretli programlar aracılığıyla ulaşılıyor. Günümüzde bilgi = para olduğu için ne kadar çok bilgiye ulaşmak isterseniz o kadar ücret ödemeniz gerekiyor maalesef. Selamlar.
uraz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Hocam fon pozisyonlarini nerden takip edebilitiz, grafiktr yeni alima gidilmedigini hangi renk cizelge anlatiyor bize aciklarsanz sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Estağfurullah hocam. Sadece şahsım adına konuştum. Çünkü sizin sevinizde değilim. Saygılar
3BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Olabildiğince anlaşılır yazmaya çalışıyorum ama bundan sonra daha dikkat etmeye çalışırım, uyardığınız için teşekkürler. Selamlar.
air_borne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kasım_ ()Peki hocam yani tersteyiz biliyoruz 2021 iyi olucak sma al sat yapamıyoruz ve şuan tersteyiz 28-29 ons dolar I ne zaman götürürüz saygılar
1BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Anlamıyoruz ki sizi
0BeğenmedimŞikayet
A29 ()Hocam 19 ve 21 de çok dip değilöi
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Evet üstadım solemıstın ama senı kimse kaydeye almamıstı haklı çıktın
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()DXY ile ilgili bir çalışma yapmadım, selamlar.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Feleket tellallığı değil. Neden böyle düşündüğümü tek tek açıklıyorum. Bunları gümüş ons 29'iken de söylüyordum..
air_borne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()Peki dxy yorumu da alabilir miyiz siz den?
0BeğenmedimŞikayet
air_borne ()Felaket tellalısın usta
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Dönüş rakamı için bir şey söylemek zor. Hareketler sert ve ani gerçekleşiyor. Ancak dün 19 ve 21 dolarların son kale olduğunu söylemiştim. Bu 2 bölgenin güçlü bir destek oluşturacağını düşünüyorum. Hiç gelmeyedebilir tabii. Ama benim en kötü senaryom bu rakamlar üzerine kurulu. YTD. Selamlar.
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()Tsk ederiz peki size göre dönüş rakamı aşağı yukari ne olur?
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Yani yükselişe gider mi hocam çok tersteyim 13.14 bin tl tersteyim
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Shaokan wins
Fatalyty
1BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Elinize sağlık hocam teşekkürler